1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami : AC:BH Halo reach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fervox, Luty 17, 2011.

  1. Fervox

    Fervox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Mam problem , mianowicie po włożeniu gier ( tak jak w temacie ) do napędu i odpaleniu nic się nie dzieje ... W menu są widoczne , można instalować na dysku . Liczę na porady - z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz sprecyzować - włącza się jakieś intro z gry czy jak wciskasz "A" dalej jesteś w dashbordzie bez żadnej reakcji? Do tego czy są oryginalne czy piraty. Jeśli piraty, podaj jaką masz przeróbke.
     
  4. Fervox

    Fervox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    piraty , chyba najnowsza ( grudzień chyba ) włączam grę (ac/halo ) na początku odczytuje płytę później nic czarny ekran , po dash boardzie mogę się poruszać ( po tym małym , w trakcie gry ) a jak chce wyjść do ekranu głównego to lag i nic, muszę wyłączać na przycisku ...
     
  5. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie masz ixtreme ? Żeby pograć w te gry musisz mieć LT+ ponieważ mają one zabezpieczenia z którymi starsze ixtreme sobie nie radzą.
     
  6. Fervox

    Fervox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    nie wiem , nie znam się ( nie mam pojecia komletnego na ten temat ) a moze to miec cos wspolnego z updatem na xbl ? bo jak włączałem black ops to sie update włączył , zlagowało sie i zresowałem x`a . potem nie działał ... a tak normalnie działał ( ten sam problem co z halo i bh )
     
  7. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co "potem nie działało"? Xbox czy Black Ops? Tak jak kolega wyżej pisał, do tych gier potrzeba najnowszej przeróbki, więc prawdopodobnie przez to że nie masz najnowszej nie możesz ich odpalić.

    EDIT: A tak wg. próbowałeś je instalować na dysku twardym czy z płyty je odpalasz?
     
  8. Fervox

    Fervox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    pisałem wyzej , ze instalowac sie da , black ops mi działało , nie zupdatowałem i nie działa ( x sprawny , gry sie zdymały ,) wgl. da sie jakos pobrac jeszcze raz teg updata`e czy musze do nowego czekac ?
    te halo i bh mi wykrywa , jak bym miał starego ix to chyba by wykrywało jako film dvd czy jakos tak ... sam nie wiem co jest zwalone ...
    probowałem activate iso ale bez skutku ...
     
  9. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze raz zapytam - instalowałeś na dysku i próbowałeś z niego odpalić, czy tylko z płyty?
     
  10. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najprawdopodobniej aktualizacja zablokowała przez ap25.
     
  11. Fervox

    Fervox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    tak isntalowałem i odpalałem , i nic
    jak to ustrojstwo odblokowac ? albo co poprostu zrobic ?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przepuść assasina przez abgx i nagraj i spróbuj odpalic......bo może masz nie dograne patche.......jak nie pojdzie to daj komuś napęd żeby wgrał ci lt+.....
     
  13. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz konsole podłączoną do neta? Tak tylko pytam. Bo wiesz że to grozi banem.
    A tak w sumie to powinieneś ściągnąć teraz jakoś inną aktualizacje do konsoli. Gry zostały zablokowane przez aktualizacje dasha z płyty.
    Czy masz może jeszcze jakieś inne gry i czy one też już się nie odpalają?

    EDIT: Najłatwiej by właśnie było żeby ktoś ci wgrał nowy LT+ czy coś, chyba że sam tak potrafisz.
     
  14. Diamen

    Diamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Tak jak mówi opeael2 przepuść obraz przez abx, bo na pewno nie masz dogranych patchy, a bez nich gra się nie włączy. A LT+ masz na pewno bo jakbyś nie miał to zamiast czarnego ekranu miałbyś informację, by wyczyścić płytę szmatka ;).
     
  15. melvin

    melvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z assassin's creed brotherhood konsola tydzień temu przerobiona na LT+1.1 nagrałem dzisiaj ta grę wcześniej sprawdziłem programem abgx wszystko na zielono było a przy probie włączenia wyskakuje komunikat Nierozpoznana płyta a niżej nie można odczytać płyty zainstalowałem na dysku i to samo i nie mam pojęcia co z tym zrobić żeby działało.
     
  16. melvin

    melvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  18. melvin

    melvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patch był już wgrany z tad zdarłem XBOX360 ISO abgx wszystko na zielono nagrane ImgBurn na verbatimie prędkość x2 i ciągle wywala Nierozpoznana płyta niżej nie można odczytać płyty innych gier z zabezpieczeniem Ap żeby sprawdzić.
     
  19. melvin

    melvin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego wybrałeś zły dział do krucjaty przeciwko piratom stwórz sobie temat i tam pisz jaki to cudowny jesteś a z tąd wypad jak nie chcesz pomóc.
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  21. war3

    war3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naucz się wpierw pisać po polsku. Mi wszystko działa - może pogramy na livie ? A sorry - wy nie możecie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum