1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami AP2.5 na konsoli przerobionej na lt+ po aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikkacm, Czerwiec 7, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Problem wygląda tak, że stało się i zainstalowałem aktualizację i przeróbka poszła w ... Konsola była przerobiona w lt+. Dziś ponownie przerobiłem ją u nowej, innej osoby niż poprzednio i nie jestem pewien czy było warto.
    Teraz przy próbie odpalenia gier z AP2.5 (a mam tylko AC:B i NFS:HP) pojawia się czarny ekran, nic się nie dzieje , napędu nie słychać, przy próbie wyłączenia lub powrotu do interfejsu głównego konsola się zawiesza. Czytałem że to dlatego że płyty nie są przygotowane, i fakt, po sprawdzeniu abgx płyt jest tam "ap2.5 sector is blank" ale tutaj pojawia się główne pytanie, bo na poprzednio przerobionej konsoli, również na lt+ z tych samych płyt obie gry działały. Gdzie leży wina? Proszę o pomoc. Do jutra nie mam szansy sprawdzić z inną płytą i nie wiem czy to wina dvd czy przeróbki. Jeszcze raz zaznaczam że wcześniej te płyty działały.
    Pozdrawiam

    Gry bez ap2.5 działają bez problemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Po aktualizacji dasha żadna gra z ap nie działa nikomu wiec się nie martw, że coś jest nie tak. Gry będą działać jak wyjdzie LT+1.9 i nowe patche do nich.
     
  4. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm, popraw mnie jeżeli źle rozumiem, ale to znaczy że żeby zagrać w gry z ap2.5 będzie trzeba znów "przerabiać" konsolę ?
     
  5. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    no tak, ale narazie czekaj ! na nowego LT
     
  6. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będę czekał, nic więcej nie zrobię. Raz już dziś konsolę przerobiłem więc z tego co mówicie wynika że przeróbka działa tylko dashboard nie ten :)) Zostaje czekać.
    Być może to będzie głupie pytanie, bo szukałem i widzę że na 99% odpowiedź brzmi nie (chociaż same stare wątki znalazłem) ale czy da się wrócić do starego dashboarda ?? :)
     
  7. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jak mi wiadomo to tego zrobić nie można. Jeśli będziesz chciał grać w gry z ap2.5 to będziesz musiał znowu przerabiać napęd i dogrywać patche do gier z ap.
     
  9. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za rozwianie wszystkich wątpliwości. Uspokoiliście mnie bo chociaż pograć nie mogę to przynajmniej wiem na czym stoję i uniknęliśmy nerwów moich i przerabiającego :)
    Temat chyba do zamknięcia
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak wgrales ponownie ix lt+ to chwilowo nie musisz przerabiac (dopoki nie wejda gry z fomateg XDG3 czy jakos tak)
    za to musisz ponownie wypalic gry z ap 2.5 czego na razie nie zrobisz bo nie ma tych nowych patchy
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum