1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami AP2.5 na konsoli przerobionej na lt+ po aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikkacm, Czerwiec 7, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Problem wygląda tak, że stało się i zainstalowałem aktualizację i przeróbka poszła w ... Konsola była przerobiona w lt+. Dziś ponownie przerobiłem ją u nowej, innej osoby niż poprzednio i nie jestem pewien czy było warto.
    Teraz przy próbie odpalenia gier z AP2.5 (a mam tylko AC:B i NFS:HP) pojawia się czarny ekran, nic się nie dzieje , napędu nie słychać, przy próbie wyłączenia lub powrotu do interfejsu głównego konsola się zawiesza. Czytałem że to dlatego że płyty nie są przygotowane, i fakt, po sprawdzeniu abgx płyt jest tam "ap2.5 sector is blank" ale tutaj pojawia się główne pytanie, bo na poprzednio przerobionej konsoli, również na lt+ z tych samych płyt obie gry działały. Gdzie leży wina? Proszę o pomoc. Do jutra nie mam szansy sprawdzić z inną płytą i nie wiem czy to wina dvd czy przeróbki. Jeszcze raz zaznaczam że wcześniej te płyty działały.
    Pozdrawiam

    Gry bez ap2.5 działają bez problemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    921
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Po aktualizacji dasha żadna gra z ap nie działa nikomu wiec się nie martw, że coś jest nie tak. Gry będą działać jak wyjdzie LT+1.9 i nowe patche do nich.
     
  4. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm, popraw mnie jeżeli źle rozumiem, ale to znaczy że żeby zagrać w gry z ap2.5 będzie trzeba znów "przerabiać" konsolę ?
     
  5. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    no tak, ale narazie czekaj ! na nowego LT
     
  6. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będę czekał, nic więcej nie zrobię. Raz już dziś konsolę przerobiłem więc z tego co mówicie wynika że przeróbka działa tylko dashboard nie ten :)) Zostaje czekać.
    Być może to będzie głupie pytanie, bo szukałem i widzę że na 99% odpowiedź brzmi nie (chociaż same stare wątki znalazłem) ale czy da się wrócić do starego dashboarda ?? :)
     
  7. springles

    springles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    921
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jak mi wiadomo to tego zrobić nie można. Jeśli będziesz chciał grać w gry z ap2.5 to będziesz musiał znowu przerabiać napęd i dogrywać patche do gier z ap.
     
  9. mikkacm

    mikkacm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za rozwianie wszystkich wątpliwości. Uspokoiliście mnie bo chociaż pograć nie mogę to przynajmniej wiem na czym stoję i uniknęliśmy nerwów moich i przerabiającego :)
    Temat chyba do zamknięcia
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak wgrales ponownie ix lt+ to chwilowo nie musisz przerabiac (dopoki nie wejda gry z fomateg XDG3 czy jakos tak)
    za to musisz ponownie wypalic gry z ap 2.5 czego na razie nie zrobisz bo nie ma tych nowych patchy
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum