1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Grami - Biały Ekran

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez w0j73k, Wrzesień 11, 2009.

  1. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem .. mianowicie chodzi o to ze ściągam sobie gry nagrywam wszystko jest cacy - czesc gier chodzi dobrze, a niektore po wlozeniu plytki do napedu zaczyna wczytywac po czym robi sie bialy ekran z napisem xbox 360 i logiem. Prosze o pomoc, bo niektore gry sciagalem po kilka razy i dzieje sie to samo :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wpisz w wyszukiwarkę następujące terminy
    ixtreme 1.6
    wave 3
    abgx360

    poczytaj to sie dowiesz
     
  4. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma jak fachowa pomoc dla kogos zielonego :) ...

    dodam jeszcze ze nie wiem jak mam przerobiona konsole, zanioslem do sklepu u siebie oni wyslali gdzies do serwisu i o :)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma jak wrodzone lenistwo...
     
  6. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    może okaże sie ze konsola nie byla zaktualizowana, albo ze nie było przeróbki 1.51/1.6, oni ci powiedzą ze wysłali do serwisu, później zaśpiewają nie wiadomo ile pieniędzy za to, a okaże się ze trzymali to u siebie i zaktualizowali tylko albo wgrali 1.51/1.6 a powiedzą. Ale wersja będzie taka ze pół x'a było spalone ;] Ahhh to lenistwo...
     
  7. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spatchowalem w ten sposob gre Secotr 8 i smiga :) dzieki za opinie, pomoc.

    temat do zamkniecia.
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    dodam ci bo widzę że czytacz nie umiesz, jeśli zagrasz w tą grę gdy będziesz podpięty do neta to masz bana na 100%.
     
  10. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    umiem czytac :) i wyczytalem to samo :) nie gram online wiec ban mi nie grozi, w ogole to w jakim celu to napisac? czy ten temat byl poruszony ?:| fajnie posty ponabijac tylko ze nie na temat ..
     
  11. 360

    360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁÓDZ
    co do bana po przerobce na wawe 3 to nie wiem ,poniewaz ufc przerobilem i na necie gralem wiec tak nie do konca
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poczekaj do grudnia :) zebys sie nie zdziwil :)
     
  13. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja czy tak czy tak to nie gram live, ale jestem bardzo zadowolony ze patchowanie pomoglo bo raczej niechcialbym ponownie wysylac konsoli do serwisu, wyslalem z uszkodzonym chlodzeniem i czekal 6 miesiecy ...
     
  14. White Tiger

    White Tiger Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Witam. Mam taki sam problem, jak autor tematu i jako, że nie chce tworzyć nowego to piszę tutaj:
    Xboxa mam przerobionego od ok 2 miesięcy, ale z powodu problemów z komputerem, dopiero wczoraj nagrałem na niego pierwszą grę (z 1 wyjątkiem który był nagrany niedokładnie i prosiło i czyszczenie płytki).
    Grę wcześniej sprawdziłem dokładnie abgx360 i wszystko było ok, nagrałem według tutouriala, ale po włożeniu płytki do napędu pojawia się wspominany już wiele razy biały ekran z logo Xbox.
    Mam napęd Hitachi. Jako, że serwisanci pytani o to jaka wersja firmware została wgrana do napędu trochę się mieszali w zeznaniach, dzisiaj sprawdziłem grę od znajomego na iExtreme 1.51 i ładnie działała.
    Gra przy której wyskakiwał mi biały ekran to Guitar Hero: Metallica.
    I chciałem się dowiedzieć co jest powodem tego, że wyskakuje ten ekran skoro mam odpowiedni soft?
    I czy jeśli przerobię grę za pomocą wave 3, to będę miał pewność że zadziała?
    Proszę wybaczyć moje pytania, ale nie chcę marnować kolejnej płytki DVD-DL.
     
  15. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    GT Metallica jest Wave 3
    Musisz miec iXtreme 1.51 albo 1.6.
    Jesli masz np 1.4 czy 1.5 to musisz przerobic gre "3rd wave patch" na Wave 2.
     
  16. White Tiger

    White Tiger Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    No rozumiem, że GH jest na iXtreme 1.51 i wyżej, bo o tym poinformował mnie program abgx360 i wiadomości z google ;)
    Napisałem, także że dzisiaj sprawdzałem grę na iXtreme 1.51 (Velvet Assasin) od znajomego i działała, z czego wnioskuję że właśnie ten firmware posiadam.
    Zależy mi głównie na informacji co innego może być powodem białego ekranu jeśli soft jest dobry i czy przerobienie gry "3rd wave patch" wyeliminuje na pewno ten problem?
     
  17. Gizmos

    Gizmos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z Daleka :P
    Cześć
    Mam ten sam problem wyskakuje mi ten biały ekran z logiem X360 jest jakiś sposób żeby gra mi działała ?/
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum