1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami driver, gears of war III, batman

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez -=czarny=-, Grudzień 27, 2011.

  1. -=czarny=-

    -=czarny=- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grami driver, gears of war III, batman. Jakis czas temu złapalem cichą aktualizje wiec musze wgrywac TU. Nie wiem czy to wina uszkodzonych obrazów czy nie wiem czego te gierki nie chca mi pojsc wyskakoj komunikat wyczysc miekka sciereczką.. a wniekturych przypadkach robi sie ciemny ekran i wraca do interfejsu. wie ktos o co kaman?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Źle nagrywasz.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. -=czarny=-

    -=czarny=- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrane normalnie przez klona reszte gier tez tak wypalalem i jest wszystko ok.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zle nagrane i juz, te gry sa w innym formacie niz reszta, poczytaj forum to wszystkiego sie dowiesz
     
  6. -=czarny=-

    -=czarny=- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to moze jakas odpowiedz bo pogrzebałem troche na forum i nic sie nie dowiedzialem.
     
  7. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    potwierdzam żle nagrane lub masz jakies trefne iso tych tych gier ja mam cicha aktualke i TU przy gearsach i batmanie chodzi bez zarzutów wiec pewnie problem obrazu
     
Wczytywanie...

Poleć forum