1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami i xboxem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lebek, Marzec 11, 2013.

  1. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, kupiłem xboxa slima i byl on przerobiony lt3.0 i dostalem jedna płyte NBA i ona chodziła, a kiedys mialem starego xboxa i mialem duzo gier i z tych wszystkich chodzi mi tylko jedna gra Fable 2, w czym jest w ogole problem ? xbox jakis zly ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na starszym X'sie miałeś zapewne przeróbkę LT 2.0, lub starszą, a na LT3.0 , gry nagrane pod 2.0 musisz na nowo wypalać - z tego co się orientuję :)
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozliwe ze fable 2 jest gra xgd2 wiec pograsz w nia na LT 3.0 jak i LT 2.0
     
  5. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ahaa, dzięki wielkie :) bo już sie martwiłem że coś nie tak z xboxem... aa czy wszystkie gry pod lt 3.0 muszą byc nagrywane nagrywarka ihas ?
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie. Tylko 5 szt ma zabepieczenie civ i trzeba miec ihas
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zwykła nagrywarką możesz nagrać gry xgd2 czyli te co ważą 7.30 giga oraz mniej, te co mają więcej 8.14 giga to xgd3 i do nich zalecana jest nagrywarka ihas rev B
    podkreślam że zalecana , zwykłą też nagrasz ale nie pograsz bezpiecznie przez internet
     
  8. Lebek

    Lebek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha aha :) a można wiedzieć co to za jakies gry ? :) noo to w takim razie takie jakieś dvd dl i laga :D
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja nagrywam tylko na płytach platinium, ściągaj gry które nie ważą więcej niż 7.30 a najlepiej to odezwij się na gg
     
Wczytywanie...

Poleć forum