1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami LT3.0 przerobka.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Duality1, Sierpień 20, 2013.

  1. Duality1

    Duality1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraśnik
    Nagralem gre xgd2 tomb raider. Jak biore uruchom gre pojawia sie tylko czarny ekran i nie chce pojsc dalej. A jak chce zainstalowac to przy 13% wyswietla sie przetrzyj plytke szmatka. Czy na napedzie Lt3.0 trzeba xgd2 gry nagrywac jakos inaczej inne opcje dawac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wirszews

    wirszews Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radzymin
    Odp: Problem z grami LT3.0 przerobka.

    Nie. Poprostu w xgd2 nie dogrywa sie topologi i mozna nagrywac na zwyklej nagrywarce bez obaw. Raczej ludzie maja problem z xgd3 niz xgd2. Moze obraz gry masz walniety. Czy inne gry z xgd2 dzialaja Ci czy ten sam problem?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przepuściłeś obraz przez abgx ?
     
  5. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Po co przez abgx??? Topologi nie trzeba dogrywać do xgd2. Ja od razu wypalam xgd2 zwykłą nagrywarką i wszystko śmiga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum