1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami na lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mopsowski, Maj 17, 2012.

  1. Mopsowski

    Mopsowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam problem z odpalaniem gier pod LT2.0. Mianowicie pare dni temu jeden z użytkowników forum przerobił mi konsole ze starego IX 1.4 na LT2.0 naped to Benq Phat. Odkąd mam tą przeróbkę ściągnąłem 2 gry Prototype 2 pod LT3.0 i Max Payne 3 pod LT 3.0. Obie gry przerobiłem krok w krok z poradnika na forum na LT 2.0 i z tego też poradnika wypalilem gry. Poniżej przesyłam loga z ABGX-a dla prototype 2 którego nagrałem..

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Po wrzuceniu płyty do konsoli gra próbuje się odpalić i pokazuje mi się tylko komunikat "Nieobsługiwany format płyty" w obydwu przypadkach grę udało mi się nagrać na dysk ale i tak to nic nie dało, dalej ten sam komunikat.

    Użyłem oczywiście opcji Turncate i zmienilem opcje zapisu w IMGBurnie tak jak trzeba pod XDG3

    Ma ktoś może jakiś pomysł ?? :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Mopsowski

    Mopsowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale wg tego co mówił kolega przerabiający mi konsole mówił że nie ma LT 3.0 na Benq a dash mam 14719... ale dlaczego pomimo dogrania topologi LT2.0 backupmanagerem i tak nie działa ??
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest dla benq. Skoro masz 14719, to może jednak wrzucił 3.0 i niepotrzebnie zmieniasz topologie.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To ładny Jasiek z tego "kolegi". Albo poprostu nie masz napędu BenQ. Do benq i liteon jest LT+3.0. Do Hitachi i Samsunga nie ma LT+3.0
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki napęd w konsoli? Na pewno wgrano Ci LT 2.0, a nie LT 3.0? Jest LT 3.0 dla Benq. Na jakiej płycie nagrałeś?
     
  8. Mopsowski

    Mopsowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już jest ok :D Koledze pomyliły się napędy :D ja mam BenQ a on myślał że mam Hitachi :D i dlatego cały czas i ja i on żył w przekonaniu że mam LT2.0 a tak naprawde jest LT3.0 :D... Dzięki za zainteresowanie tematem i pomoc :)

    Pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum