1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami na lt.30

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snake210196, Luty 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niedawno przerobiłem konsole i mam 5 gierek, ktore nagrałem zwykłą nagrywarka bez problemów ale często sie zdarza że jak włoże jakaś do napendu to sie nie uruchamia. Jest albo ekran taki jak przy oglądaniu filmow albo robi sie czarny na 2 sec. Musze zresetować konsole nawet kilka razy żeby działało, potem to już nie ma problemow. O co moze chodzic? Z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wujek22

    wujek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na jakie płyty nagrywasz ?
     
  4. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Być może napęd siada w konsoli.
     
  6. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ale od 2 tyg niecalych dopiero mam przerobiony naped, chyba ze koles z serwisu jakis lipny mi wcisnal.
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jaka data produkcji fat?
     
  8. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam slim z marca 2011
     
  9. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    może też być od nagrywarki /na której kopie zapasowe robisz/ ,czas na ihasa ? Według mnie pewniejszy na 99% :smug:

    P.S. chociaż może siada ci napęd w konsoli ,lub lipnie ci ktoś przerobił...
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Może być też tak, że oryginały napęd czytał, ale laser na kopie jest już za słaby.
     
  11. benji24

    benji24 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj pokombinować z nagrywaniem na różnych markach płyt: platinum, omega, maxell z różnymi prędkościami: x2,4 lub x4 dopiero wtedy sprawdzisz na 100% co jest nie tak.

    Nie stresujcie od razu chłopaka, że siada mu napęd.
     
  12. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z grami na lt.30

    Wedle mnie to wina Flashu napędu. Pewnie wyciągnął tylko slim key zamiast zrobić full.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak bylem odebrac xboxa to koles pokazywal pare gierek na moich oczach i wszystko bylo ok, wiec chyba cos z nagrywarka w kompie bo jest dosyc stara juz, sprobuje nagrac z mniej niz 2.4x bo na wiekszych chyba bedzie coraz gorzej.
     
  14. benji24

    benji24 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nagrywaj mniejszą prędkością niż 2,4x - jeśli taką nagrywałeś wcześniej to teraz spróbuj 4x.
     
  15. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra, jak cos nagram to napisze czy jest ok czy nie
     
  16. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Oki więc napisz jak poszło... bo też tylko nagrywam 2.4x i jest ok:peaceful:
     
  17. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam ponownie :)) nagralem Szalone kroliki na zywo i w kolorze predkoscia x4, nadal to samo :/
     
  18. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    x4 tylko verbatim reszta x2,4
     
  19. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam verbatimy, dzisiaj chcialem popykać w coda(oryginał) to mi wywaliło że aby zagrać musze włożyć płyte i podspodem jakies chińskie znaki, zadziałało jak zresetowałem konsole
     
  20. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    prędzej będzie czytał nagrywane gry (piraty) niż tłoczone (oryginały)
     
  21. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chcialem spróbować na lepszej nagrywarce nagrac ale jak z oryginalnymi ma nawet problem to raczej nie wina ani plyt ani nagrywarki.

    czy jest taka mozliwosc ze naped lub laser popsul sie od zlych plyt? Pierwsze 2 gry zaraz po przerobieniu nagralem na plytki EMTEC, mialem ten problem co wczesniej opisalem, z tym ze przy probie odczytania gry naped oddawal dziwne odglosy wiec szybko wyjalem plyte zeby nic nie zepsuc.

    Problem nadal aktualny

    edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim
    ~z0nk31
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum