1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami na Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KingWorgreg, Wrzesień 18, 2013.

  1. KingWorgreg

    KingWorgreg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie. Dziś w sklepie kupilem sobie Diablo III na Xboxa, którego niedawno dostałem od siostry, używany, ale niby działa. Więc chodzi o to, że wcześniej miałem tylko Wiedźmina 2 i jest ten sam problem. Gdy wkladam płytę to jest ok, pokazuje sie na głównej stronie Xboxa, aby uruchomić grę. Jak klikam ekran robi się czarny, wyświetla się wiadomość, że zostałem odlączony od usługi Xbox Live, po chwili ponownie połączony i na ekranie ponownie pokazuje się strona główna Xboxa... gry próbuje odpalic jakaś gre bez zalogowania się do Xbox Live, to po naciśnięciu "Uruchom gre", na sekunde ekran czarny, ale ponownie do niego wraca.

    Może mi ktos pomóc, o co w tym chodzi. Bardzo chce pograć w Diablo na Xboxie, ale jak na razie się chyba nie da.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Camilo

    Camilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Napęd przerabiany? Zachowanie napędu wskazuje na uszkodzony laser już zabrudzenia wewnątrz napędu - albo po prostu "wtyczka" do napędu się poluzowala.

    Spróbuj wyłączać i włączać xboxa za każdym razem gdy tak jest - chyba ze jest tak cały czas.

    Jak z innymi grami? Taki sam problem?

    Ży jeżeli jest dajmy na to sytuacja - włączasz grę, chwilę grasz i wychidzisz do dasha to czyta Ci płytkę czy musisz wysunąć i wsunac napęd żeby czytało?

    Btw.. to kupiłeś czy dostałes? :D

    Tak czy siak wygląda ns laser

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  4. KingWorgreg

    KingWorgreg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsolę dostalem, gry kupiłem. Na nim nie testowałem innych gier, bo nie mam prócz Diablo III i Wiedźmin 2. Chodzi o to, że ja gry nie mogę uruchomić, ale jak pobierałem z neta powiedzmy demo Call of Duty MW3 to działalo, aż miło.
    Ten xkol był bardzo długo nieużywany. A tak właściwie, mogę jakoś sam sprawdzić, co z tym kablem czy laserem?
     
  5. Camilo

    Camilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    No dobrze. Czyli konsola od siostry - pogadaj z Nią czy wie coś na ten temat. Skoro taka do Ciebie trafiła to musi wiedzieć więcej.

    Skoro masz dwie gry - jak rozumiem wiedzmin też nie działa? Nie działają żadne z płyty?
    Rozumiem że jest tak cały czas i za każdym razem gdy wlaczysz konsole tak jest?

    Owszem, gry zakupione z xbox Live działają bo nie wymagają płyty do uruchomienia. :)

    Ja robiłem testy lasera podpinajac nagrywarke pod komputer ale to troszkę roboty, tak czy siak widać

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. KingWorgreg

    KingWorgreg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co dziwnego, filmy, czy nawet soundtrac z opokowania Wiedźmina działają, tylko gry nie/
     
Wczytywanie...

Poleć forum