1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami na xbox360!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sjx00, Lipiec 20, 2011.

  1. sjx00

    sjx00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy dlatego pisze tu. Mam problem z grami ponieważ wypalają się dobrze w Imgburn ale wkłada do konsoli to konsola wczytuje i tak przez minute potem wyskakuje otwórz napęd z innymi grami wystarczy parę razy otwierać i zamykać ale jakoś od tygodnia nagrałem 6 nowych gier i żadna nie działa w każdej ten sam problem co z tym zrobić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    mozliwe ze naped ci siada badz slaba jakosc plyt
     
  4. sjx00

    sjx00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie raczej nie bo 40 innych gier działa sprawdzałem wszystkie, płyty to platinium a softa mam dobrego nie za słaby bo inaczej wygląda jak soft jest za słaby to że gra nie działa więc co z tym zrobić??
     
  5. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. sjx00

    sjx00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    verbatimy tez używam, tak naprawde wiele różnych marek i zawsze każda działa ale pamiętam że ostatnio z pirata lego star wars musiałem na chama zrobić aktualizacje żeby grać nie mam dysku ale spróbowałem zawsze to pomagało tym razem zmienił się wygląd głównego menu i gra dalej nie chodziła bo nie zrobiłem aktualizacji więc może to przez to że zmieniłem soft z gry pirata ?? lub coś w tym stylu??
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie podałeś najważniejszych informacji. Jaki masz dash, jakie ixtreme, lt i jakie gry nagrywasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum