1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami na xboxie 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DYNIA124, Listopad 16, 2010.

  1. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z xboxem a mianowicie z grami przy wlaczanie niektorych gier tzn normlanie siegra wlacza ale np w tekkenie czy ufc zacina sie czesto po wyborze postaci a w mafi przy jakiejs poczatkowej misji tez sie scina jak jest loading ogolnie zawsze wystepuje ten blad przy ladowaniu mam 360 arcade bez dysku ,przerobiony ale czym i jak nei wiem mowie ze nie znam sie za dobrze na tym z gory dzieki za pomoc :) jak nie w ty miejscu to sorry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
  4. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprzedaj ja
     
  6. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup dysk
    chociaż 60 GB bo kupowanie 20GB mija się z celem
     
  7. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
    Kup dysk i będzie dobrze.
     
  9. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie teraz patrze na allegro ale drogie dyski ;/
     
  10. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a 20 gb dysk starczy ?? czy lepiej 60
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    20GB zdecydowanie za maly, minimum to 60. Chyba ze kupisz sama obudowe i dokupisz do tego dysk WD(np. 250GB) i go przerobisz pod xa.
     
  12. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziekowa
     
Wczytywanie...

Poleć forum