1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami NO-JTAG - nie wykrywa gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dziend0bry, Marzec 5, 2011.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Zakladam nowy temat, gdyz tu bedzie bardziej przejrzyście napisane.
    Skopiowalem Call of Duty MW2 na dysk przenosny, wczesniej Xbox utworzyl w nim 16GB wolnego.
    Po podlaczeniu dysku w pamieci mam 9gb wolnego czyli 7gb zajela gra, ktorej nie ma.
    Gdy wchodze w pamięc - nic nie ma, ale 9gb tylko wolnego.
    A jeszcze jest problem z profilem - Xbox wykrywa, daję zaloguj na tym profilu i się pojawia lista pozostałych kont, na tym sciagnietym nie moge się zalogować do Live.

    Co źle robię? Wrzuciłem wszystkie pliki według instrukcji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To, ze zalogowac sie do Live na tym koncie nie mozesz, to normalne.
    Zapewne wrzuciles gre do zlego katalogu
     
  4. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    z grą ma być taki katalog; Content=0000000000000000-dalsze katalogi z grą,może zapomniałeś o tych szesnastu zerach? i jeszcze w content osobno folder na profil E0000314FA661940-dalsze katalogi z profilem,ten folder podałem z innej gry na przykład,bo nie wiem jaką nazwe ma folder do profilu mw2

    BURNOUT PARADISE + ALL DLC [GOD]

    [​IMG]

    UWAGA; DO ODPALENIA DLC POTRZEBNE SĄ 2 PADY!!

    V1.9 Update

    Big Surf Island

    Legendary Cars

    Boost Specials

    Time Savers Pack

    Paradise Cagney

    Paradise Bikes

    Paradise Toys

    Cops & Robbers

    GRA I DLC WAŻĄ TYLKO 4.1GB WIĘC MOŻNA NAGRAĆ JE NA ZWYKŁĄ PŁYTE DVD5 !!!


    http://www.megaupload.com/?f=UHGXZRJB
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    [​IMG]

    Tak wyglada dojscie do plikow z MW2.
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Sprawdzę jutro, i napiszę jak mi poszło.
    Dzięki za pomoc, jeszcze tu wrócę. :D
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Hm, gdy wchodzę w bibliotekę gier widzę na gorze Bad Company 2 a pod nim na sekunde sie pojawia MW2 po czym znika..
    Jak mam to uruchomic?
     
  9. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    a na dysku twardym w opcjach modern jest??
     
  10. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    A czy w folderze 0000700 jest jakiś plik czy tylko folder cyfry.data? Plik wykonywalny znajduje się w 0000700 + folder z plikami gry.
     
  11. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Juz jest OK, wykrywa grę, profil wrzucony, tylko jak klikam uruchom MW wyswietla się komunikat: Nie mozna uruchomic gry Modern Warfare (R) 2.
    Uruchamiam grę ze swojego oryginalnego profilu z dostepem do Live, gdyz w tym sciagnietym nie ma dostepu do Live.

    edit zresetowalem konsole i wszystko okej! dzieki
    edit 2 tylko mnie czasem z live wyrzuca nie wiem dlaczego, i juz nie chce polaczyc, ale gdy daje sprwadz polaczenie to przechodzi bez najmniejszych problemow, wiecie o co chodzi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum