1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami NO-JTAG - nie wykrywa gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dziend0bry, Marzec 5, 2011.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    881
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Zakladam nowy temat, gdyz tu bedzie bardziej przejrzyście napisane.
    Skopiowalem Call of Duty MW2 na dysk przenosny, wczesniej Xbox utworzyl w nim 16GB wolnego.
    Po podlaczeniu dysku w pamieci mam 9gb wolnego czyli 7gb zajela gra, ktorej nie ma.
    Gdy wchodze w pamięc - nic nie ma, ale 9gb tylko wolnego.
    A jeszcze jest problem z profilem - Xbox wykrywa, daję zaloguj na tym profilu i się pojawia lista pozostałych kont, na tym sciagnietym nie moge się zalogować do Live.

    Co źle robię? Wrzuciłem wszystkie pliki według instrukcji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To, ze zalogowac sie do Live na tym koncie nie mozesz, to normalne.
    Zapewne wrzuciles gre do zlego katalogu
     
  4. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    617
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    z grą ma być taki katalog; Content=0000000000000000-dalsze katalogi z grą,może zapomniałeś o tych szesnastu zerach? i jeszcze w content osobno folder na profil E0000314FA661940-dalsze katalogi z profilem,ten folder podałem z innej gry na przykład,bo nie wiem jaką nazwe ma folder do profilu mw2

    BURNOUT PARADISE + ALL DLC [GOD]

    [​IMG]

    UWAGA; DO ODPALENIA DLC POTRZEBNE SĄ 2 PADY!!

    V1.9 Update

    Big Surf Island

    Legendary Cars

    Boost Specials

    Time Savers Pack

    Paradise Cagney

    Paradise Bikes

    Paradise Toys

    Cops & Robbers

    GRA I DLC WAŻĄ TYLKO 4.1GB WIĘC MOŻNA NAGRAĆ JE NA ZWYKŁĄ PŁYTE DVD5 !!!


    http://www.megaupload.com/?f=UHGXZRJB
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    881
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    [​IMG]

    Tak wyglada dojscie do plikow z MW2.
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    617
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    881
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Sprawdzę jutro, i napiszę jak mi poszło.
    Dzięki za pomoc, jeszcze tu wrócę. :D
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    881
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Hm, gdy wchodzę w bibliotekę gier widzę na gorze Bad Company 2 a pod nim na sekunde sie pojawia MW2 po czym znika..
    Jak mam to uruchomic?
     
  9. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    617
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    a na dysku twardym w opcjach modern jest??
     
  10. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    A czy w folderze 0000700 jest jakiś plik czy tylko folder cyfry.data? Plik wykonywalny znajduje się w 0000700 + folder z plikami gry.
     
  11. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    881
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Juz jest OK, wykrywa grę, profil wrzucony, tylko jak klikam uruchom MW wyswietla się komunikat: Nie mozna uruchomic gry Modern Warfare (R) 2.
    Uruchamiam grę ze swojego oryginalnego profilu z dostepem do Live, gdyz w tym sciagnietym nie ma dostepu do Live.

    edit zresetowalem konsole i wszystko okej! dzieki
    edit 2 tylko mnie czasem z live wyrzuca nie wiem dlaczego, i juz nie chce polaczyc, ale gdy daje sprwadz polaczenie to przechodzi bez najmniejszych problemow, wiecie o co chodzi?
     

Wczytywanie...

Poleć forum