1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami od kumpla na rgh fsd3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Michał Bajur, Październik 29, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Witam przepraszam ze powtarzam temat ale nie moge sobie poradzic pozyczylem gry od kumpla na plycie i moj xb widzi je jako filmy probowakem programem isoburn czy cos w tym stylu zrobilem tak ja w poradnikach ale ani iso2god ani na xex nie chce przerobic wyskakuje blad. Pomoze ktos nie mam przerobionego mapedu tylko rgh
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    W imgburn tworzysz obraz iso nastepnie wrzucasz w iso2god i tyle...musi dzialac...
     
  4. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    pożyczyłeś orginalne gry czy "kopie zapasowe"?
     
  5. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    No robilem tak nie dziala wywala mi blad z default.xex lub default.xbe czy jakos tak wlasnie pislem a jak chciale przerobic na xex to tez lipa.. nie gry piraty z orginalnymi to nie ma problemu bo zrzucam na dysk o wszystko pieknie smiga a rgh mam od soboty i dzuo jeszcze nie potrafie ale pomalu ogarniam a i jeszcze jedno male pytnie czy sciezki do gier musze do kazdej gry z osobna dodawac czy jest jakis sposob zeby samo mi wykrywalo lub cos w ta manke?
     
  6. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    A jaki masz dysk - zewnętrzny (pod usb) czy wewnętrzny?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gra (kopia) do napedu w pc i imgburn, lub clone cd zrob .iso, nastepnie to .iso przerob do .god (iso2god) lub .xex (eXAiso) nastepnie wrzuc na dysk do folderu np. GRY XBOX, a w fsd ustaw sciezke do tego folderu. Tam wrzucaj gierki, a w fsd albo ustaw autoscan, albo po wrzuceniu gierek skanuj recznie.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  8. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    wewnetrzny org ms :) nikt nie pomoze ?

    EDIT:
    sprobuje clonem moze cos pomoze napisze jak sprobuje

    Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  9. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    jeżeli nie masz przeróbki napędu to kopie zapasowe z płyt nie będą działały, bez względu na to czy masz RGH czy nie.

    Dodatkowo sprawdz czy antyvirus (o ile masz) nie blokuje ci xextool bądź iso2god, bo mógł go wykryć i potraktować jak zagrożenie (kwarantanna/usunięcie).
     
  10. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    podzialalo clon cd dzieki wielkie temat do zamkniecia :)
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Info Zamykam więc i do kosza :D

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum