1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adikzgc, Styczeń 27, 2013.

  1. adikzgc

    adikzgc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam!

    Wczoraj chca pograc przez xbl dokonalem wymaganej aktualizacji dasha do wersji 16202 i od tego momentu nie moge odpalic gier xgd3. Wczesniej mi wszystko hulalo a teraz wywala blad ze przyta nie obslugiwana. Mam lt 2.0 i gry nagrywalem tak jak jest w poradniku na forum z dogrywaniem topologii. Ma ktos pomysl jak mi pomoc?:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Z jakiego dasha aktualizowales?

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. adikzgc

    adikzgc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
  5. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Pomoże tylko i wyłącznie LT 3.0. Nie ma innej opcji, miałem to samo kolego.
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    czyli racje miałem ze dash 16202 pozbawia juz grania na LT 2.0 spróbuj zobaczyć jeszcze kopie wypalone ihasem :)
     
  7. adikzgc

    adikzgc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Myslalem ze unikne tej aktualizacji do lt 3.0 , no ale jak nie ma innego wyjscia to jutro trzeba bedzie sei zaktualizowac;)
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    niepotrzebnie aktualizowaleś , i to też wina innych no ale co zrobić LT 3.0 i wszystko wróci do normy
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Szkoda tych gier ktore ludzie ponagrywali pod LT2 bo niby po co LT3 jak na LT 2 wszystko działa hmm
    mozesz spróbowac tego ale nie wiem czy w przypadku dasha 16202 pomoże how to remove unsupported disc error
     
  10. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Ja u mnie patrzyłem jak grałem na LT 2.0, i nie działały, po wgraniu LT 3.0 all działała normalnie
     
  11. adikzgc

    adikzgc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    harrymason88 probowalem juz tego sposobu, ale niestety nie zadzialal...a gry xgd2 ktore wczesniej mialem beda dzialac na lt 3.0 czy tez trzeba bedzie na nowo wypalac?
     
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Na nowo bedziesz musial nagrac malo tego jesli nie nagrywales ihasem na nowo tez pobrac:/
    Dlatego juz rok temu zrobilem LT3 i tak ponad 20 gier leży bezuzytecznych ktore nagrywałem pod LT 2

    Dziwne bo nie kazdemu ta aktualizacja zaszkodziła.
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    dlatego mnie też to dziwi ja tam wole nie ryzykować bo troche gier lezy do odegrania , dziwie się tylko po co aktualizować do 16202 no ale wiadomo trza iść do przodu z dashem , trza by to wyjaśnić dlaczego jednym śmiga a drugim nie chodzi oczywiście o xgd3 , co ma na to wpływ ?
     
  14. mseredin

    mseredin XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mikołów, Śląskie
    Odp: problem z grami po aktualizacji

    Xgd2 nagrane dla lt 2.0 powinny bez problemu dzialac na lt 3.0. Na nowo musisz wypalic tylko xgd3 i AP 2.5. Cala reszta powinna dzialac.

    Sam ostatnio przerabialem dwie konsole (moja i siostry) i wszystkie gry nagrane wczesniej normalnie dzialaja.

    Wysyłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Wiesz juz teraz powiedzmy Hitman HD potrzebuje dasha 16197 nie wiem jak DS3 ale niby 15574 wystarczy podejrzewam ze juz nie dlugo,a wiosna przyniesie nowe tytuły:)
    Moze byc tak ze ci którym nie dzialaja gry XGD 3 wczesniej mieli jakąs zaraze i nawet o tym nie wiedzieli a z dashem 16202 Microsoft dokonczył swoje dzieło heh ale to tylko taka moja mała wizja:D
     
  16. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Zgadza sie wszystkie XGD 2 oczywiscie bedą dzialac zapomnialem tego dopisac bo teraz wszystko XGD3:)
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozliwe ze tym co nie trybi smigali na LIVE i moze znow cos zalapali , w moim przypadku ja nie lacze sie i moze byc tak ze jak dam do 16202 bedzie smigac ale poki co nie chce sie przekonac , hitman HD to jakies stare czesci wiec poki co 1 gra hmm DMC jeszcze 15574 czyli nie jest tak zle duzo gier jeszcze mozna obgrac na tym dashu i LT 2.0 zobaczy jak wyjda kolejne gry i jaki dash bedzie wymagany np przy gta V czy np gow nowy ale to czas pokaze
     
  18. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak odbiegając troche od tematu program Xval jakies pół roku temu pokazywał mi ze mam flage,po czym jednym programem(nie pamiętam nazwy)usunąłem flage i Xval pokazuje ze jest clean.
    Słyszałem rózne opinie na temat tego programu Xval ale cos w tym jest:)
     
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a moje pytanie Lt 2.0 a Lt 3.0 czym to się różni ,że co poniektórym mowa o lt 2.0 wlasnie gry xgd3 odmawiaja posluszenstwa przy dashu 16202 , czemu MS jesli coś wymyslili nie sprawili niespodzianki takze ludkom z LT 3.0 :) dlatego jak dla mnie dziwna sprawa (dodam na przeróbkach się nie znam)
     
  20. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Moze juz nie mają siły hehe a tak na powaznie niczego konkretnego nie wymyslili skoro jednym działa a drugim nie działa:)
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wlasnie dlatego to mnie dziwi zeby zablokowali Lt 2.0 a 3.0 puscili płazem jak już coś robić to od razu na wszystko coś tu musi być nie tak niech się może wypowiedzą ludki co się na tym znają i zaoszczedza na domyśleń co i jak , ja poki co sie wstrzymam pogram i poczekam na gry ktore wymagaja tego dasha zaktualizuje i zobacze jak nie pomoze wiadomo LT 3.0 i po sprawie
     
Wczytywanie...

Poleć forum