1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dawid86ss, Marzec 6, 2012.

  1. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam miałem problem po aktualizacji dashu aktualizowałem do 13.604 wgrałem fw z lt + 2.0 jak na tutorialu wczesnie grałem w cod II lub sbk 2011 a teraz w cod II pokazuje zie screen z grą ale jak klikne graj to wyskakuje nieobsługiwany format płyty w sbk nic nie pokazuje ze niby nie ma płyty a np. darksiders działa bez problemów a wgrałem ten plik LTPlus-025-v2.0.bin prosze o porade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakieś gry odczytuje?
     
  4. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak darksiders odczytuje normalnie bez problemu
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miałeś spoof'a napędu?
     
  6. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz pewnie cichą aktualizację. Wrzuć Lt 3.0 obraz płyty przelec nowym Abgx i bedzie dobrze.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  7. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy spoofa miałem to nie wiem bo konsole kupiłem już z przeróbką i wszystkie gry działały. A tą cichą aktualizacje to z jakiejś gry mogłem dostać ? Tylko że z Lt 3.0 będe musiał wszystkie gry na nowo nagrywać nie ? I czy nie mogę wrócić do starych ustawień z xboxa gdzie działało mi wszystko co mam do tej pory no oprócz tego ufc III przez którego to wszystko sie stało ?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przy LT 3.0 będziesz musiał nagrać wszystkie gry XGD3 od nowa. "Cichą aktualizację" mogłeś złapać przez podłączenie konsoli do Live'a lub wgranie DashBoard'u wyższego/równego 14699.
     
  9. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do liva nigdy nie miałem podłączonego a ten dash co mówisz to chciał sie zainstalować ale nagle aktualizacja staneła i koleszka z forum polecił z pena wgrać 13.599 i tak zrobiłem potem przeróbka do lt 2.0 i nowe gry tylko te starsze
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli teraz do każdej gry bede musiał tak zrobić ?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak albo wgranie LT 3.0 i nagranie tych gier od nowa.
     
  13. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może lepiej zrobić RGH i mieć spokój co ?
     
  14. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie interesuje Cię Live to jak najbardziej.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  15. karol22

    karol22 Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niepotrzebnie RGH. to nie ma sensu. wystarczy że kolega sam to dobrze nagra. albo jedzie na orginale. I cieszy livem.
     
  16. Dawid86ss

    Dawid86ss Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Live mnie nie interesuje bo do tego mam ps3 a z xboxem to troche jestem zmartwiony bo myslałem że jak wróce do ofw napedu zauktalizuje dash do 13.604 potem na lt 2.0 to wszystko wróci do normy a tu widze że nic z tego a weź teraz nagraj tyle gier od nowa he :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum