1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami pod LT 3.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez sqniarz, Wrzesień 29, 2012.

  1. sqniarz

    sqniarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio wgrałem nowy Lt do konsoli i najnowszy dash i pojawił się problem z grami pod lt 3.0. Próbowałem sleeping dogs, max payne 3, fifa 13. Pierwsza z nich odpala się ale zacina na pierwszym ekranie z ładowaniem. Max payne odpala się gra chodzi i w pewnym momencie zawiesza się. Fifa 13 odpala się ale zanim wejdzie do menu wywala do dasha "wyczyść ściereczką". Mam nagrywarkę samsunga. Nagrywam z prędkością 4x (nie mogę niżej) na płytach omega (może tu jest problem choć wcześniej na nich nagrywałem i gry chodziły normalnie). Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojasinho

    Wojasinho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowogród Bobrzański
    FIFE musisz nagrać przez iHasa. Innej możliwości nie ma. Najlepsze płyty są Verbatimy. W inne nie warto nawet inwestować.
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    potwierdzam nowe gry+ihas +verby lub platinum nic wiecej
     
  5. br0nek.

    br0nek. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Deba, Poland
    ja tego nie rozumiem.. koszt ihasa to max 90zl, a Wam na nia szkoda i kombinujecie nawet z najtanszymi omegami.. masakra. moze lepiej konsole sprzedaj skoro nawet na piraty nie masz pieniedzy
     
  6. xbox-serwis.eu

    xbox-serwis.eu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  7. br0nek.

    br0nek. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Deba, Poland
    no 90zl. przeciez za darmo Ci nikt nie wysle ;o ja za swoja dalem 86 z przesylka kurierska(20zl)
     
Wczytywanie...

Poleć forum