1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami(pomocy,pilne)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Hawar, Grudzień 24, 2008.

  1. Hawar

    Hawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam pewien problem,wczoraj zacząłem grać pierwszy raz na Xboxie na piratach wcześniej grałem troszeczkę na oryginałach pożyczonych od kumpla i wszystko było dobrze,wczoraj zacząłem grać na piratach ,grałem w GTA IV przez jakieś 4-5h i nagle się zacięło,wyłączyłem konsole,włączyłem i pojawiła się jedna czerwona dioda,znów wyłączyłem konsole ,włączyłem ponownie i pojawił się błąd E79.Wyłączyłem konsole i włączyłem GTA IV i gra wczytywała się ,pojawił się główny bohater i gra się zacinała . Ściągnąłem PES 9 i grałem przez jakieś 30 min po czym gra się zaciela potem ponownie wyłączyłem i włączyłem i gra się nie zacinała do póki się mecz nie włączył.Czym jest to z powodowane?Źle przerobioną konsolą,płytami czy może źle nagrywam?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  4. Hawar

    Hawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to Sobię pograłem przez święta.:eek::mad::(
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wina zapewne leży po stronie sprzętu, czli konsola pada. Przykre, ale prawdziwe.
     
  6. Hawar

    Hawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli teraz muszę wysłać konsole do m$ ,ale czy przyjmą Mi przerobioną?
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    heh marzenia :)

    Radzę ci ją wysłać jak padnie do jakiegoś dobrego serwisu :)
     
  8. Hawar

    Hawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najsmieszniejsze jest to ,że PES chodzi bez żadnego problemu a GTA nadal się nie wczytuje .Czy to coś zmienia czy to tylko moja naiwna nadzieja?
     
  9. Hawar

    Hawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Ale kiedy ona padnie?:> Czy już teraz moge ją gdzieś wysłać?
     
  10. zrebak82

    zrebak82 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    145
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydman
    nie poczekaj az dostaniesz roda zeby serwis mogl dokladnie zanalizowac usterke
     
  11. Hawar

    Hawar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha,czyli najlepiej mieć cały czas właczona konsole,tak? A co do naprawy to Pan,który Mi to przerabiał ,mówił,że jak by wystąpił ROD to i tak mogę wysłać konsole do M$ bo nie naruszył plomby czy coś w tym stylu czy to prawda?Jeśli nie to ile bd kosztować naprawa?
     
  12. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    no moze i nie naruszyl plomby ale jak sprawdza firmware w napedzie to dostaniesz kare :) a naprawda roda w serwisie to tak okolo 100-150 zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum