1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami - pomóżcie proszę...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masterr15, Maj 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. masterr15

    masterr15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Mam napęd samsunga, dasha 2.0.12625.0 i ixtreme 1.4. DO tej pory gry przerabiałem 3rdwave patcher'em. Gram bardzo rzadko na konsoli. Ostatnio grałem w Call of Duty BO a teraz nagrałem sobie Homefront no i jak wrzucam do konsoli to każe robić aktualizację. Niestety w trakcie aktualizacji wyskakuje błąd, żeby przeczyścić płytkę. Co mam zrobić żeby ta gra jak i te nowe co teraz wychodzą (L.A Noire - jeszcze nie włączałem, ale pewnie będie to samo) działały? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Dodam, że nagrwam na verbatimach z prędkością 2,4x
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest bodajże ta aktualizacja co usuwa przeróbkę.Jeżeli chcesz aktualizować to np. za pomocą pendriva , lub przez xboxliva.
     
  4. masterr15

    masterr15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale na co mam aktualizowac skoro mam wgrany najnowszy dash? poza tym gdy z powrotem wlaczam stare gry to dzialaja. Zna ktos odpowiedz na moj problem?
     
  5. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz spróbować uruchomić za pomocą płytki "activate iso"
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to nie jest aktualizacja ktora usuwa przeróbkę.....a po drugie jesli gra ma aktualizacje na plycie to zdarza się właśnie że jak zmienisz wave to potem wywala błąd w instalacji.....z pena wgraj
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum