1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami.. Porysowanie płyty f1 2012.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juzekstaszek80, Październik 10, 2012.

  1. juzekstaszek80

    juzekstaszek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dostałem XBOX 360 Premium .
    konsola jest przerobiona ale nie wiem co jest wgrane w nią
    Chodzą mi gry .. tzn chodzily teraz sie płyty troche porysowały.
    Chodza mi battlefield 3. tekken 6. just cause 2 . f1 2011. Assasin revelations i brother

    wczoraj pobrałem f1 2012
    Dzis kupiłem płyty tdk 8.5 giga
    Zainstalowałem imgburn
    zrobiłem wszystko jak w poradniku i przy pierwszym nagrywaniu już po nagrywaniu, podczas weryfikacji wystąpiły jakies błędy...
    Za drugim razem wyłaczyłem weryfikacje i normalnie sie nagrało .. Niby.
    Jednak gdy wkładam płyte do konsoli to pisze ze płyta jest porysowana
    Dodam jeszcze ze gdy pierwszy raz włożyłem ta przegraną f1 2012.. TO wyświetlił się komunikat o aktualizacji konsoli .
    wiec zrobiłem aktualizacje i dostałem nowe menu. to chyba dashboard czy cos takiego ? .
    Ale płyta dalej nie dziala i pisze ze jest porysowana
    Inne gry chodza .. ale nie wszystkie . Reszta jest naprawde porysowana>

    nagrywarke mam juz z 3 lata LG Gsa H62N

    Tutaj mam scren z abgx
    Imageshack - xxf1.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki napęd jest w konsoli? I jaka data produkcji? Datę masz z tyłu (dzień miesiąc i rok), a napęd (LiteOn/Benq, Samsung, Hitachi) poznacz wysuwając tackę i porównując ze zdjęciami na mojej stronie (link w sygnaturce).

    Wgrywając nowego dasha (aktualizację konsoli) albo usunęło ci przeróbkę albo jest wgrana stara i dlatego gry nie odpalają (lepiej wgrać LT+ 3.0).
    Druga sprawa to czy nie masz zmienionego napędu na inny dlatego podaj to o co prosiłem wyżej.

    Co do błędów przy nagrywaniu to tak będziesz miał z nowymi grami bo teraz aby nagrać wszystko na 100% potrzebna jest specjalna nagrywarka.
     
    1 osoba to lubi.
  4. juzekstaszek80

    juzekstaszek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2008 08 03 to data
    A napęd to bedzie benq
    nie usuneło przeróbki bo tekken dalej chodzi i prince of persia 2010..

    Co mogę zrobić zeby poszla mi ta formula?
    Czytalem ze ona chodzi na lt 2.0
     
  5. juzekstaszek80

    juzekstaszek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd moge miec zamieniony?
    W sumie gosciu mi mowil co dal mi konsole że ma jeszcze dla mnie jeden napęd .
    Jak wgrac lt.3.0?
    stare gry z plyt juz mi nie pojda?
     
  6. juzekstaszek80

    juzekstaszek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy może lepiej patchować gry z lt.3.0 na 2.0 ? jest wogole taka możliwość ?
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze kup porzadne plyty, po drugie zastosuj sie do poradnika nagrywania z forum i najlepiej jakbys mial nagrywarke liteon ihas
     
  9. juzekstaszek80

    juzekstaszek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Firma płyty ma duże znaczenie ?

    Czy na ta f1 wystarczy lt 2.0

    i w czym może być problem ?
    że druga płyta nowo nagrana nie chodzi i wyskakuje że jest porysowana

    kur... jeszcze pojawił się problem że napęd sie nie otwiera i musze 100 razy naciskac
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jakby firma plyty nie miala znaczenia to po co wszyscy kupowaliby Verbatimy albo Platinum?? przy grach xgd3 plyty to podstawa, druga wazna sprawa do tego aby te gry dzialaly bezproblemowo to nagrywarka liteon ihas, a do F1 wystarczy spokojnie lt 2.0
     
  11. juzekstaszek80

    juzekstaszek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to tylko problem bedzie z nagrywarka.;/
    a nowsza nagrywarka z laptopa moze lepiej nagrac niz ta moja ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum