1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Meegison, Kwiecień 22, 2011.

  1. Meegison

    Meegison Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam nagrane nfs:hp , call of duty black ops potem przerobiłem konsole na LT+, po włożeniu gry robi się ciemny ekran i zero reakcji. Czy mogę coś zrobić by gry chodziły z tych płyt czy muszę od nowa ściągać i nagrywać i przygotować obrazy pod LT+ ?

    I drugi problem:
    Mam mortal kombat najnowszy spatchowany na wave3. Gdy wkłądam gre chce mi insalować jakąś aktualizację po czym wyskakuje że aktualizacja nie powiodłą się i kod statusu: 3151 - 0000 - 3000 - 0904 - 8007 - 0002.
    O co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Po zmianie wave'a aktualizacja w grze ulega uszkodzeniu... Ściągnij z neta, wrzuć na pendrive'a i tak zaktualizuj.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    co do pierwszego pytania gry pewie nie maja patchy ap 2.5
     
  5. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28

    COD i NFS musisz miec bez dogranego patcha ap 2.5. wrzuc w abgx i sprawdz czy masz dograny patch. bo jesli go nie masz to zapomnij o uruchomieniu tych gier na dashu 12625. Nie musisz sciagac, wystarczy w Np. IMGBurn zrobic obraz z plyty w napedzie, przepuscic przez abgx zeby dogral patche i nagrac jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum