1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami xbox360 na Pc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jimmi86, Wrzesień 13, 2012.

  1. jimmi86

    jimmi86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .
    Mam pewien problem. Otóż wszystkie gry i oryginały i "kopie zapasowe" po włożeniu do kompa maja dziwnie małe rozmiary. Dl-ka ma 5,31MB albo 48 MB. Abgx360 przy próbie sprawdzenia wywala błąd, że to nie może być gra na konsolę bo ma zbyt mały rozmiar. Moje napędy to iHAS524 i GSA-4167B w obu to samo. Spotkaliście się z takim czymś, macie jakieś rady ?? Potrzebuje zrobić kopie gier i przerobić pod 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oryginalow nie skopiujesz, zwyklym napedem, co do kopii wiekszosc sobie radzi przez imgburn

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Napęd z fw odpowiednim potrzebujesz (z xboxa litek,benq ) i tylko tak skopiujesz oryginał.używam jeszcze do tego usb pro a bez niego nie wiem czy ta metoda działa.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. jimmi86

    jimmi86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może spytam tak. Czy to normalne ,że kopie gier po włożeniu do napędu pc`ta. mają 5,31 i 48,9 MB cała płyta ma taki rozmiar (napęd ->ppm ->właściwości) Ile wy macie 7,9GB 8,5GB ????
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Normalne jest to co piszesz, tyle ma byc kilka mb

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum