1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami Xbox360 Prosze o pomoc;]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez staticsoul, Luty 5, 2013.

  1. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam dziwny problem z grami na xbox360, przerobka LT 3.0. Po nagraniu gry, gra nie dziala i nie mozna jej zainstalowac na dysk i jeszcze po wlozeniu wyskakuje jakis blad "Brak autoryzacji" a i jeszcze niektore gry maja cos takiego ze wyskakuje nieprawidlowy dysk.. Gry nagrywam na plyty Platinum 8,5 gb.. Jezeli mozna to prosze Was o pomoc w tej sprawie i z gory dziekuje wszystkim;] Czekam na Wasze odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zle nagrane, zapewne nagrywasz zwykla nagrywarka, potrzebny jest ihas
     
  4. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywam zwykla tak LG :p czy musi byc Ihas?
     
  5. gzkoras

    gzkoras Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie odnosnie gier nagrywanych ihasiem na przeróbkę lt 2.0 ... po podlaczeniu do netu usunelo mi przerobke i moje pytanie brzmi czy jak przerobie ją od nowa tylko pewnie na lt 3.0 to gry w ktorych wyciagalem topologie specjalnie pod lt 2.0 bd nadal chodzic? Czy trzeba bd nagrywac wszystko od nowa na lt 3.0?
     
  6. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wrzuć na pendrive'a jakieś .mp3 i odpal je przed rozpoczęciem instalacji ;) Niech leci w tle nawet wyciszone i Ci zainstaluje to samo rób jak odpalasz grę.
    Co do niewłaściwych płyt - przepuszczasz przez ABGX gry XGD3?
     
Wczytywanie...

Poleć forum