1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sezam, Październik 31, 2010.

  1. sezam

    sezam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pewien problem . Jestem zielony bo kupiłem xbox;a juz przerobionego mam go od tygodnia. No i mam taki problem . Sciagnąłem fife 11 tekkena 6 i dirta 2 . I dirta 2 nagrałem i chodzi normalnie i wszystko git. A Fifa 11 i tekken też się nagrał tak samo przez Imgburn i wsadzam do konsoli a tutaj w tym oknie gdzie się odpala gre pisze mi . Odtwórz płyte DVD. I nie wiem oco w tym chodzi. Czy to kłopot z plikiem czy coś . Bardzo proszę o pomoc i odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Jaką masz przeróbkę konsoli ? Prawdopodobnie Dirt 2 ma wave 3, natomiast Fifa 11 i Tekken 6 ma wave 4 więc trzeba przerobić na niższy wave. Podaj jaką masz przeróbke?
     
  4. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  5. sezam

    sezam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jak to sprawdzić a na allegro i nic koleś nic nie podawał jaka przeróbka. Więc nie wiem jak to sprawdzić. . A jak przerobić tą gre ? Ale wiem że konsola jest zbanowana. A co to jest ten activate.iso możecie mi wytłumaczyć bo jestem kompletnie zielony.
     
  6. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka mam dokładnie ten sam problem tylko że z inną grą mianowicie Naruto storm 2 ,tak samo jestem zielony o co chodziy z tą zmianą wave ?
     
  7. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    przed nagraniem trzeba spaczowac programem 360wavepatcher lub nagrać płytkę iso, płytkę iso trzeba zawsze pierwsza uruchomić . poszukajcie na forum są bardzo dobre opisy.... trzeba trochę poszukać :)
     
  8. marek199118

    marek199118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciagnij sobie activate.iso nagraj i zobacz czy wogole cos sie zmieni:)
     
  9. jas3k

    jas3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy to napewno zadziała :/ ? troche mi juz szkoda kasy na płyty a została mi tylko jedna . A co do WavePatcher gdy chcem sciagnac Wave 3 pisze ze data is corrupted download again co mam zrobic !? . :/ Moze ktoś da linka z WavePatcher z sciagnietymi juz wszystkimi wave ? !
     
Wczytywanie...

Poleć forum