1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami xgd3 i napedem to nie tablice

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bankai, Grudzień 1, 2011.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam naped chyba BENQ (2 biale kabelki) i przerobke lt2.0 przerobilem juz dawno prawie odrazu jak wyszla i nagralem sobie kilka gier xgd3 np forza 4 i assasin creed revolutions. Konsola caly czas offline. Wiec to nie tablice u kolegi dziala assasin a u mnie nie i moje pytanie to czemu tak jest obaj mamy ten sam dash i przerobke tylko on ma lietona chyba a ja benq.A forza4 chodzi a assasin nie. Wiec czemu u niego dziala a u mnie nie. Inne gry z ap.25 oryginaly i forza dziala wiec to chyba nie napedu wina. powtarzam konsola offline
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    błąd w nagrywaniu
    Ja też mam benq płyty wypalone na IHAS z softem c4eva wszystki chodzę ale początki
    też były trudne (np MW3 wypalałęm 3 razy)
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale ta gra dziala gdzie indziej a u mnie nie .Naped czyta np forze4 a assasina juz nie nagrany dobrze bo u kolegi dziala:)


    czy moze byc to zwiazane ze bo BENQ a kumpel ma litka
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    prosze o pomoc:D


    odswierzam:p
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Masz już padnięty laserek w napędzie.
    Też posiadam Benq i miałem podobny problem ale z CoD:MW3 - nagrywane iHASem na Verbatimach z początku prędkością x4 i nie ruszało, drugą płytę nagrałem x2,4 i już łapało ale nie zawsze więc rozkręciłem napęd i troszkę podkręciłem. Teraz i jedna i druga płyta hula. Czyli są to ostatnie tchnienia lasera więc muszę się szykować na wymianę napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum