1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami XGD3 (Nagrywane iHAS'em) Proszę Pomóżcie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Barti4444, Czerwiec 11, 2012.

  1. Barti4444

    Barti4444 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem iHAS'a z tej aukcji LITEON x24 iHAS124-19 B BURNER MAX XBOX360 XGD3 !! (2397301853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wszystko ładnie, pięknie przyszło, podłączyłem, działa.
    No to zaczynam. Na początek chciałem wypalić sobie CODMW3. Posiadam LT2.0b (Hitachi rev.78), nagrywam wg. tego poradnika: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/. Nagrałem na Verbatimie, 100%, weryfikacja 100%. Wkładam do konsoli, jest zagraj w grę i ikona MW3, włączam, pomieli chwilkę i du*a. Płyta uszkodzona, przetrzyj miękką ściereczką. Później spróbowałem na Omegach nagrać i to samo 100%, weryfikacja 100%, a ten sam błąd. Nie wiem co źle robię. Nie po to wydałem 100zł, żeby nic nie chodziło
    Możecie powiedzieć mi o co chodzi, co źle robię ? Może coś z tym firmware pod płytę czy coś. Ja już nie wiem :/ MW3 w abgx1.0.6 12 topology is blank i weryfikacja obrazu dobra. Wersja gry to Call_of_Duty_Modern_Warfare_3_XBOX360-STRANGE

    I jeszcze jedno. Poczytałem troszkę i mam pytanie. Czy jak zmienię FW iHAS'a pod Omegi to mam szanse, że będzie działało. Bo najwyraźniej teraz jest oryginalny FW pod Verbatimiy. (Mam już tylko Omegi, a ta Verbatimka co miałem to była z Singapuru :/, więc dziwne że mi nie chciało działać, może coś źle zrobiłem :/ Nie wiem :/

    Pomocy, proszę :frown:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. Barti4444

    Barti4444 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak obraz był przygotowany juz pod LT2.0, to w czym jest różnica ? :p

    Jeszcze jedno. Mam iHAS'a z wgranym oryginalnym FW (chyba pod Verbatimy), jak bym chciał wgrać pod Omegi to muszę coś przywracać czy zrobić FW pod Omegi i sflashować ? ;d
     
  5. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    1 osoba to lubi.
  6. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Ja tez dzis zakupiłem nagrywarke ihas 124-04 b. I mam pytanie czy cyfry 04 maja tu jakies znaczenie?
     
  7. Barti4444

    Barti4444 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    djinsekt, za chwilkę spróbuje to jakoś wgrać i sprawdzę czy działa :p
     
  8. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    a dash jaki??moze masz cicha aktualizacje?albo spróbuj na verbatimach tylko zeby byly ze singapuru,tez mam ihasa lt.2.0 dasha 14719 i wszystko spoko sie nagrywa
     
  9. Barti4444

    Barti4444 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dasha 13604. Konsola nigdy nie podłączana do internetu. Miałem 1 Vebratimke z Singapuru, nagrałem i Płyta nieobsługiwana. Teraz już nawet nie chcę OPC zrobić bo jest time out. 100 zł na błoto :/
     
  10. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w błoto to na pewno nie bo nagrywarka raczej dobra jest,a jak byś spróbował dograć TU do gry,zawsze jest jakieś rozwiązanie
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma znaczenia.

    To nie jest problem z nagrywarką, tylko nieprawidłowo przygotowanym obrazem. Dograj TU: http://xboxforum.pl/artykuly-206/po...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/

    Sprawdź, czy "Topologia" jest cofnięta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum