1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami XGD3 po Aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Teh_DoDi, Styczeń 14, 2013.

  1. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Witam mam pewien problem. Kolega wpadł dzisiaj i pożyczył mi oryginalne Halo 4. A że kampanię już ukończyłem postanowiłem,mimo tego,że mam LT 2.0 podłączyć konsolkę do XLive i pograć przez internet(nigdy wcześniej nie była podłączana z tego co wiem). Pytałem na forum,czy aktualizacja nie wywali mi przeróbki itd i kolega z forum mi odpisał,że wszystko będzie w porządku więc zaktualizowałem. Po godzinie grania w Halo i aktualizacji z 15574 do 16202 chciałem sprawdzić czy gry XGD3 dalej działają jednak te które działały wcześniej wywalają błąd z nieobsługiwaną płytą itd. Próbowałem czyścić Cache,trick z mp3. Nic nie działa. Ciągle ten sam błąd,gry starsze i oryginały oczywiście chodzą. Czy jest możliwość,że uruchomię jeszcze jakoś gry XGD3? Widzę,że chyba tylko ja mam ten problem po tej aktualizacji,nie wiedząc czemu... Stokrotne dzięki za jakąkolwiek pomoc bo już nie wiem co robić :p.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to wina najnowszego dasha trza bylo nieaktualizowac jedni twierdza ze gry smigaja xgd3 na 16202 i lt 2.0 ja mowie ze nie i ty jestes kolejnym ktoremu to nie teybi pozostaje ly 3.0 no jeszcze opcja gry wypalonej ihasem
     
  5. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Miałem na sto Procent dashboard 15574,sprawdzałem tuż przed aktualizacją,gry XGD3 śmigały bez problemu na dysku instalowały się i chodziły bez tricku MP3 z dysku. Oraz,żeby nie zakładać nowego tematu,to jak mogę wydobyć klucz napędu z konsoli?(co prawda,konsola przerabiana była w domu,u kumpla z moją obecnością wiem co i jak tylko nie mam pojęcia jak wydobyć klucz).Konsola i tak już jest w rozkręcona w częściach i nie mam nic do stracenia.Napęd to Benq. Wystarczy podłączyć napęd oraz wydobyć go za pomocą JF a następnie flash? Dzięki za jakąkolwiek pomoc..
     
  6. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    i złapałeś cicha aktualizacje tyle razy sie pisało masz LT2.0 nie podłączaj pod live!!! mi jakos smiga na lt2.0 dash16202 tylko ze ja neta omijam z daleka
     
  7. Komputel_pl

    Komputel_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega miał tak samo,teraz po prostu odniósł do serwisu aby wgrać innego softa. Niestety w tej wersji LT2.0 nei jest zalecane podłączanie pod live. Może właśnie dojść do takich sytuacji,że z grami będą występowały duże problemy.
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Przenoszę do LT. Dział Konsola nie jest od przeróbek i kombinacji z ISO.
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Spróbujcie tego how to remove unsupported disc error i niech ktos napisze czy dziala,zapyta czy usunąc aktualizacje wybieramy TAK sprawdzilem na swojej konsolce z tym ze ja mam LT3 to tylko wrócilo jakby do fabrycznych ust.ale nic nie kasuje typu save czy osiągnięcia.
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Spróbuj tego http://xboxforum.pl/artykuly-31/por...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/
    Jak nie zadziała to LT 3.0 i wypalanie gier od nowa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum