1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek199118, Grudzień 17, 2011.

  1. marek199118

    marek199118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otoż mam pytanie jak nagrywa sie gry w formacie XGD3.Czytalem o tym troche ale to nic nie dalo. Nagrywałem GOW3 robilem wszystko tak jak w tutkach jest natomiast przy nagrywaniu blad ukazal mi sie nie przy 97-98% lecz juz przy 22% i dlatego teraz nie wiem o co chodzi ??? Prosze pomoze mi ktos?? Jesli ktos chcialby pomoc to prosze napisac na gg 9101306.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz mieć najnowszego IMGburn i wtedy wypali
     
  5. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    Co ma LT 2.0 do nagrywania płyty?

    marek spróbuj clone cd jest gdzies poradnik na forum mi zawsze działa

    Poradnik
     
  6. bynus

    bynus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ja nagrałem GOW 3 w najnowszym imageburnie i wchodzi mi do menu i zwiecha i nie wiem to wina ze coś sknociłem przy nagrywaniu czy jak ?? a w clonie jak wybiore ten plik .dvd to nie mogę przejść dalej
     
  7. randnd

    randnd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    310
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ja rowniez nagrywalem CloneCD. ImgBurn sprawia problem czasami :)
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko przy nagrywaniu trzeba wybrac opcję żeby nagrywało do końca(overburn)
     
  9. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bluźnisz, nie overburn tylko truncate.
     
  10. marek199118

    marek199118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ja mam LT +2.0 najnowszy dash wgrany. Tylko tak jak pisalem duzo czytalem i bład wyskoczyl przy juz 22% nie tak jak jest wszedzie ze przy 97-98% i nie wiem dlaczego tak sie stalo a niechce kolejnych plytek marnowac. Własnie otoz mam najnowsza wersje IMGBURN 2.5.6.0 i w nim nagrywalem.
     
  11. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wklej log z imgburna tutaj, na jakich plytach nagrywasz, moze masz kiepską nagrywarkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum