1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami z AP 25(PL)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rembol, Styczeń 11, 2011.

  1. Rembol

    Rembol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Czy ktoś z was wie co trzeba zrobić, aby gry z AP 25 mi działały. Mam lt + a gry są w języku polskim. Wiem że do wersii angielskich trzeba wgrywać jakieś patche, ale czy to zadziała również dla wersii PL?
    Z góry dzięki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Niestety nie można grać narazie w inne wersję gier z ap25, niż te do których są patche. Jak wrzucisz polską grę z ap25 do xboxa to oflagujesz sobie konsole. Jeżeli bardzo ci zależy, to niestety musisz poczekać, aż wyjdą patche do polskich wersji gier z ap25.
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Jedyna możliwość to pobrać wersje już zmodyfikowane tnz połączenie wersji Angielskich zawierające w sobie pacha z wersją polską (tutaj wycięty jezyk), taki obraz płyty zadziała na konsoli, ale na live nie proponował bym.

    Po za tym odpowiedź już jest na forum, a jak by co to pytaj...

    Nie oflaguje sobie bo ma LT+, więc nie strasz chłopaka.
     
  5. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Myślałem że nawet jak ma się LT+ i włoży się niespatchowaną grę, to konsola i tak się oflaguje. Mój błąd. Sorry.
     
  6. Rembol

    Rembol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A da się wgrać patche do polskich wersii choćby AC Brotherhood?
    *chciałbym uniknąć ponownego ściągania tych gier...
     
  7. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Nie da rady do polskich wersji. Tak jak jest napisane wyżej. Możesz tylko Spolszczyć angielska wersję gry, do której jest Patch na ap25
     
  8. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam mam pytanie przeczytalem 9584958435 tematow o ap25 i już się gubię czy jak mam dascha 8955 flash 1.51 naped samsunga to np przed nagraniem acb pl wersje musze najpierw dobrze ustawic abgx 1.0.5 obraz gry przeskanowac tym wlasnie programem potem spaczowac gre przez 360wave patche 2.1.2 i zmienic wave na 3 i wtedy moge nagrac przez imgburn czy moze jeszcze zainstalowac nowego dascha 12611??
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    LT+ ma zabezpieczenie i nie odpali gier nie pachowanych, powinien pokazać się tylko czarny ekran.

    Jeśli przeczytałeś X tematów to odpowiedź na pytanie jest prosta i nie powinna być dla Ciebie problemem (przepraszam za sarkazm).

    Jesli masz Samsunga oryginalnego tzn. od nowości w konsoli nie spoffowanego (czy jak sie to tam nazywa) to nie powinieneś mieć żadnych konsekwencji z odpalania gier z nowymi zabezpieczeniami. Ściągasz najnowszy UpDate dascha ze strony M$ nagrywasz za pomocą pena, lub CD na konsoli, pobraną grę skanujesz ABGX by obraz poprawić (ale że masz wersje PL to nic nie poprawi tylko pokaże błędy), pa****esz do wawe 2 czy tam 3 i odpalasz.

    Odpowiedź w skrócie: Assasin nie odpali bez najnowszego Dascha w konsoli.

    Inna możliwość (aktualnie bardziej pewna) to technika 3 daschy.
     
  10. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Polska scena jest słaba , po odejściu paru ludzi już tym się nikt nie zajmuje na profesjonalnie stąd polskie gry nie są wspierane przez agbx.
    Jest jedna prosta rada uważać w szkole na angielskim a napewno dacie rade z angielskim w grze.
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Offtop

    Lub liczyć na to że Polska nie będzie dla wydawców krajem azjatyckim i wydając tytuł na Europę w grze znajdzie się również język polski, jak to było naprzykład z Gersami, lub Buttlefield-em BC2.
     
Wczytywanie...

Poleć forum