1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami z dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matys79, Grudzień 5, 2010.

  1. matys79

    matys79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ja nie moge odtworzyc gry z dysku,wyskakuje "brak plyty w napędzie",czy istnieje taka możliwość uruchomienia gry z dysku bez płyty,jeśli nie to czy jest sens zgrywać grę na dysk?
    To jest moja pierwsza konsola i mam ja dopiero tydzien wiec jestem jeszcze zielony co i jak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    masz gre zainstalowana na dysku :). zeby ona chodzila musisz miec ta gre wlozona w naped.(na plycie lub chyba tez na pendrive)

    gre sie instaluje na dysku po to, zeby nie chodzil naped przez caly czas, jak zainstalujesz ja to wtedy naped nie pracuje i jest jego mniejsze zuzycie. plyta ma byc w napedzie po to zeby uwierzytelnic ze masz ta gre :p
     
  4. matys79

    matys79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak zainstaluje gre na dysku i zgram ja na pendriva to jest szansa ze bedzie smigac?
    chodzi mi o to ze pomyslalem sobie ze jak pozycze sobie od kogos gierke i zgram ja na dysk to nie bede musial jej kupowac.
    a co jeśli grę zakupię na xbox live i ściągnę ją na dysk,wtedy bedzie śmigać?
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie. płyta musi być w napędzie żeby wystartować (chyba że będzie konsola przerobiona). gry z XBL nie potrzebują płyty i działają bezpośrednio z HDD.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no chyba ze bedzie mial JTAGA :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum