1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafu_87, Styczeń 5, 2013.

  1. Rafu_87

    Rafu_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    niedawno kupiłem konsolkę od kolegi. Sprzęt jest przerobiony. Niestety kolega nie wie jaką miał przeróbkę. Powiedział mi tylko, że przerabiał ok. 1,5 roku temu i że chyba na lt 2.0. Podczas przeróbki wgrano mu także dasha 2.0.1. Próbowałem zagrać w Forza 4 oraz NFS the RUN. Kopię zapasową wypaliłem w imgburnie z opcją truncate. Gierki wypaliły się bez problemu. Gdy wkładam je do napędu interfejs je widzi, jednak przed uruchomieniem każe wgrać aktualizacje. No i teraz pytania. Czy na podstawie podanych wyżej info ktoś z Was jest w stanie określić jaką mam przróbkę?? No i co ewentualnie robię źle lub co muszę zrobić żeby odpalić te gry? Proszę o pomoc!

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    wgraj przeróbke LT 3.0 i po problemie
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Być może masz lt 3.0, jestes podlaczony do internetu gdy chcesz odpalic gre?
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z grami

    napewno nie lt3.0 bo pisal ze poltora roku temu byla robiona. predzej lt2.0 albo starsza. niemniej jednak nie aktualizuj za zadne skarby poki nie wgrasz lt3.0

    Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 993D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Rafu_87

    Rafu_87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jestem podłączony do neta. Nie mam opcji grania w tytuły z 2011-2012 roku mając lt 2.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum