1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Grami !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekssj5, Kwiecień 12, 2013.

  1. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grami jak gram w dowolną grę to po jakimś czasie gra się zacina i nic dalej nie idzie uruchomię ponownie konsola gra się włącza ale po jakimś czasie znowu zacina proszę o pomoc posiadam LT-3.0 i gry nagrywam na Verbaitm płytach.Proszę o dokładne wytłumaczenie co jest nie tak i jak można temu zapowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zacina sie w tym samym momencie czy losowo....
     
  4. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym samym momencie a grałem u koleżki i u niego hula jak ta lala tylko u mnie coś się przycina.
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Instalujesz gry na dysk? Jaką nagrywarką nagrywasz?
     
  6. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak instaluję na dysku ale jak zainstaluje to wyskakuję błąd autoryzacji dysku i nagrywam na laptopie.Slimtype DVD.A.Ds8a5sh.xs21
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To uzyj mš3 fix a blad zniknie nie dziala na gry z civ np fifa 13

    To uzyj mp3 fix a blad zniknie nie dziala na gry z civ np fifa 13 . Prosze o usuniecie poprzedniego posta

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  8. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Użyłem tego Mp3Fix ale dalej jest ten sam błąd
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A jaka to gra?
     
  10. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dragon ball wszystkie części i Forza 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum