1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Grami !!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartekssj5, Kwiecień 16, 2013.

  1. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem i Nie które gry mi się zacinają i dalej nic nie idzie posiadam Lt-3.0 Gry nagrywam na Verbabim 2.4 max itp nie wiem co się dzieje proszę o pomoc jak to rozwiązać raz na zawsze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Może laser w konsoli, może nagrywarka, może płyty... Trzeba sprawdzić wszystko po kolei.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Laser jest nowy płyty to verbatim najwięcej zacięć mam na Dragon Ball i na Forza 4
     
  5. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    jaką nagrywarką nagrywasz? i gry masz zainstalowane na dysku?
     
  6. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam nagrywarką z lapka i nagrałem już z 15 gier i tylko dbz i forza 4 tak zacina i nie instalowałem ponieważ mam problem z autoryzacją dysku
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    forze musisz ihasem nagrać bo będzie cieła
     
  8. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co muszę kupić nagrywarkę z ihasem i czy można to jakoś inaczej zrobić
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    pay tools 0.15 probuj lub kup ihas forze 4 se możesz darować bo jest forza horizon bez civ
     
Wczytywanie...

Poleć forum