1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mocard, Lipiec 20, 2013.

  1. mocard

    mocard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio kupiłem konsole xbox jest przerobiona lecz jednak nie wiem jaka to przeróbka jednak wiem tyle że jak sprawdziłem pes2012 na kompie byłtam format jakiś xex coś to oznacza i czegoś się już dowiem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Rgh jak xex lub god.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Taka gra jest tylko dla przeróbki JTAG/RGH.

    Wysłane z mojej Xperii Miro za pomocą Tapatalk 4
     
  5. mocard

    mocard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wcale że nie ludzie piszą ze im na lt 2 i lt3 działają a ja nwm co mam i już 5 płyt w d... mam
     
  6. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja bym ją rozebrał i zobaczył czy nie posiada rgh, jeżeli nie to jest to jakiś flasz napędu. Idź do kogoś kto zajmuje się flash'owaniem napędu i zamów usługę wgrania LT2.0/1/+3.0 w zależności od napędu to koszt od 35-50zł, nie będziesz marnował płyt i będziesz wiedział co masz.
     
  7. mocard

    mocard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ;pp

    może to pomorze mam takie gry przerobione :
    forza 3 na dwóch płytach dvd
    pes 2012
    skate 2
    dirt 3
    dragon ball z raging blast 2
    martal kombat
    cal of duty 4

    i np wsadziłem do napędu call of duty 4
    i mam 2 foldery audio ts i video ts - audio ts jest puste natomiast video ts mam takie cos video ts video ts.bup video ts.info vts_01_0 vts_01_0.buo vts_01_0.info vts_01_1
     
  8. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak ma być, po wsadzeniu płyty do np. odtwarzacza DVD odpali ci obrazek z informacją ze to jest gra dla Xbox 360, by odczytać poprawną zawartość tej płyty musisz posiadać nagrywarkę np. "ihas" albo podpiąć napęd z konsoli do PC. Płyty te są wielosesyjne (chyba 2) i zwykła nagrywarka widzi tylko pierwszą sesje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum