1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami..?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tkastelik, Wrzesień 21, 2013.

  1. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy mam maly problem z grami na rgh niektorych mi nie wyswietla tam gdzie sa wszystkie gry i musze je odpalac z menadzera..jak to zrobic zeby byly widiczne w xbox games..?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no kolego ale ja mam to ustawione a mimo to kilka gier wykazuje..
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    czy głębokość skanu masz na 10?
     
  6. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no zmienilem to i dalej ich nie ma.. ;\
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a manual scan zrobiłeś?
     
  8. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    setings-content setings-scan setinsg i tam masz manual scan
     
  10. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez nie pomaga...tylko sie gry powtarzaja..
     
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj wyczyścić pamięć podręczną w fsd punkt 3.3 poradnika potem skasuj tą ścieszką do gier co masz i ustaw od nowa według poradnika (punkt 3.1) i potem manual scan i powiedz czy pomogło, chyba że te gry co ci się nie pokazują są w innym folderze ?niż tam gdziie masz gry?
     
  12. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dalej nic gry sa wszystkie w tym samym folderze...
     
  13. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to nie mam innego pomysłu ,może rozsypał Ci się FSD i może przeinstalowanie by pomogło
     
Wczytywanie...

Poleć forum