1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Andrewski, Grudzień 25, 2013.

  1. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,zgralem gry na dysk,ustawilem sciezke dostepu i nadal nie moge grac? jakies porady? bo 2 dzien walcze z tym.:unconscious:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    chodzi ci o to że nie masz gier w bibliotece z grami w FSD?? a jak ustawiałeś ścieżkę do folderu z grami zapisałeś ją?? i dałeś skan ręcznie?? i ustawiłeś SCAN DEPTH na minimum 5 a najlepiej na 10 ??
     
  4. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak te skanowanie zrobilem i lipa.

    Nic sie nie dzieje widzi dysk,gry a w folderze dalej pusto
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  6. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak uzylem iso2god,potem gry skopiowalem na dysk. :grumpy:

    Sciezki mam ustawione i nic sie nie dzieje. Ustawiam do glownego folderu,do samych gier i nic.skanowanie dalem na 2,5,10 i nic
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    zrób według poradnika który ci dałem i gry powinny pokazać się w zakładce xbox360 games jak wszystko dobrze zrobisz i zrobiłeś manual scan i nie pokażą się gry to może fsd jest do wymiany?
     
  8. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakis najnowszy fsd skad sciagne/
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a robiłeś ręczny skan ?? w poszukiwaniu gier ?? w pisz w google freestyledash 775 i pierwszy wynik i tam masz nowe fsd
     
  10. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skan robilem,wszystko ustawialem potem reset konsoli i dalej nic sie nie zmienilo. Gry dalem na inny pendrive i to samo. Teraz instaluje nowego FSD moze to cos pomoze.Walcze z tym tyle dni a czas leci.Jak fsd nie pomoze to co wtedy/?
     
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to pozostaje ci odpalanie gier ręcznie:)
     
  12. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra,chyba nie ma sensu dluzej sie tym bawic. Kupa nerwow 3 dzien mija i lipa. Najnowszy FSD w ogole mi nie czyta. Poprzedniego konsola normlanie wykrywa,dysk tez,gry tez,sciezke zmienialem,ustawialem wg poradnikow i nic. Dodam tylko ze pol roku temu mialem to samo ale jakos zaskoczylo,niestety w podrozy zgubil mi sie ten pen z tamtym FSD i lipa. Na nowo chyba tego nie zrobie wiec nie ma sensu sie denerwowac. Bo siedze 3 dzien,czas mi leci a gry jak nie bylo tak nie ma. Pozostaje tylko sprzedac konsole skoro ma lezec. Mimo to dzieki wszystkim za pomoc i wesolych!
     
  13. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    przecież możesz odpalać gry ręcznie przez FSD :) a nie od razu obrażasz się na konsolę :)
     
  14. Andrewski

    Andrewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej tego nie odpali z panelu fsd...
     
  15. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    no a dlaczego moją ci gry nie ruszyć z fsd z file menagera??
     
Wczytywanie...

Poleć forum