1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ledzio, Październik 15, 2009.

  1. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    Koledzy posiadam konsole z 1.4 i muszę tego patch wgrywać żeby działały np nfs shift i oto problem
    Kupiłem 2 konsole z 1.6 i need for speed juz nie chodzi pokazują się chińskie znaki co mam zrobić żeby zadziałało:confused:.
    Sorry za głupie pytanie ale nie wiem :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi próbowali wmówić, że jestem zielony...

    po prostu jak przerobiłeś z w3 na w2 to na 1.6 nie pograsz sb
     
  4. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    No właśnie wiem kolego i to moje pytanie jak z przerubki wyciągnąć patcha
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli nie chcesz nagrywać nowej płyty to zabawa z activate.iso

    Jeżeli chcesz od nowa nagrać obraz to uruchamiasz program ABGX360, gdzie musisz mieć ściągnięte dwa pliki dodatkowo i ten program przerabia Ci automatycznie z wave2 na wave3 (jeszcze trzeba mieć zaznaczone autofix itp)

    Wszystko znajdziesz w dziale ISO

    - sprawdzanie obrazu ABGX360 - jak ustawić program żeby naprawiał
    - błędy ABGX - pokazane jakie pliki trzeba ściągnąć
     
  6. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    dzienki kolego oto mi chodziło zajebiści* :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum