1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KamileQ, Październik 25, 2009.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Witam.
    Kupilem sobie ostatnio 2 gry- pes 2010 i fife 10 i nie działają pochodzi troche i pisze odtwórz dvd a u kolegi działają. Mam iXtreme 1.5 napęd liteon wszystkie inne gry mi chodzą. Co jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    KUPIŁEŚ KOPIE??? One są na wave e czyli 1.51 lub 1.6;)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz spatchować z wave3 na wave2

    Dział iso => poradniki
     
  5. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    zgraj obraz na dysk wgraj patcha wave i nagraj na nowo:)
     
  6. adsonq

    adsonq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam Ixtreme 1.5 napęd liteona nie chodza mi nowe gry co musze zrobic zeby chodziły.
    czy moge nagrac activate.iso czy musze paczowac z wave 3 na 2
    POMOCY najlepiej jak by mi to ktos wytłumaczył ale nadał dobry link z objasnieniem:D
    dzieki
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dostałeś już odpowiedź w innym temacie

    DZIAŁ ISO => PORADNIKI

    Tam masz odnośnie patchowania
     
  8. adsonq

    adsonq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym sie dowiedziec czy moge nagrac activate.iso a ty nu tego nie powiedziałes:D
     
  9. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  10. MasterB

    MasterB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy kto mi moze powiedziec co robię źle?? ściągnąłem rozpakowałem, wrzuciłem plik dvd do imgburn i wypalilem na verbatim DVD+DL predkosc 2,4, wrzucilem do xboxa i wyskoczyl komunkat "przeczysc plyte szmatka" o co chodzi u kumpla ten sam komunikat
    Prosze o pomoc!!!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum