1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sousek, Grudzień 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukam sposobu jak sprawdzić nazwy gier które zostają ściągnięte. Proszę o odpowiedź, kolega pilnie potrzebuje pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. busek

    busek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec tu napisze


    Czytalem, ze po nagraraniu plyt winda widzi to jako 5,31mb


    dzis nagralem prototype i system widzial go jako 151 mb


    Czy plyta nadal będzie dzialac na xboxie?
     
  5. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie jako 5.31 mb tylko jako 151, więc masz dobrze ;)
     
  6. busek

    busek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Zatem Fable II widzi mi jako 5,31 mb



    Czy jest to jakoś źle nagrane, czy po prostu wielkosc, jaka po nagraniu widzi system jest bez znaczenia?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    roznie to bez znaczenia
     
  8. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak dla mnie to winda moze widziec plyty jako 512 kb wazne zeby po wlozeniu do X`a chodzily
     
  9. kmicic93

    kmicic93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    Zależy od gry w niektórych widzi 5 mb w niektórych 500 powinno działać:) Sprawdź Abgx 360 czy nie ma błędów
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum