1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PRoblem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konrad767, Styczeń 24, 2010.

  1. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć. Przyczyna doczytania tekstur może być nagrywarka która nagrywam gierki? No bo w grach których nie nagrałem jest raczej OK. I chciałem zapytać czy jest taka możliwość. Z góry dzięki, nagrywarka LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    a jakich plyt uzywasz do nagrywania?
     
  4. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    verbatim x8 a nagrywam z predkoscią x2,4
     
  5. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    sczerze mowiac nie moge ci zbytnio pomoc.to moze byc wina nagrywarki lub nawet programu w jakim te gry wypalasz.idz do jakiegos swojego kolegi i wypal jakas gierke ktora juz masz w kolekcji i sprawdz czy wtedy ta gierka bedzie tracila tekstury.najlepszy sposob.aha i tak na przyszlosc to gry nagrywaj w imgburn - byc moze wlasnie tak robisz ale wole powiedziec
     
  6. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Dużo zależy od nagrywarki ja kożystam z Pionierka i Samsunga i wszystko hula jak masz verbatimki i nagrywasz z taką prędkością to powinno być ok-ey!!
     
  7. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywarka na bank miałem to samo szkoda płyt zainwestuj w nagrywarke
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    No kup jakas lepsza nagrywarke tez mi sie tak wydaje ze to jej wina.
     
  9. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a powiedz nam, w jakich to koniecznie grach?:) Bo jeśli chodzi o GTA 4...
     
  10. Karolenko

    Karolenko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie wina nagrywarki bo ja na niej nagrywam i jest ok! :) to chyba wina programu.
     
  11. kanji

    kanji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty nie mają znaczenia. Osobiście nagrywam na A4Tech (żółte) i wszystko chodzi elegancko. Wydałem ponad 100zł na te wasze vrebatimy o których każdy mówi i gry nie można było odczytać. A na A4Tech gry nagrywam z prędkością 4x i nie ma najmniejszego PROBLEMU. Do tego A4Tech kosztują za cake 10szt. 15zł. Dlatego też polecam te płyty. A nagrywarka to jakaś w laptopie i nie wiem nawet jaka! Wniosek krótki, nie ma co przepłacać i mówić że wina płyty bądź nagrywarki. Najlepiej ściągnij sobie jeszcze raz obrazy płyt z innego releasu i powinno być OK. pzdr

    P.S. A i sprawdzaj płyty w abgx, jeśli wszystko na zielono to ok, no chyba że na żółto video partiotion uncertain czy coś takiego to możesz śmiało nagrywać ;)
     
  12. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wątpie żeby to była nagrywarka miałem taką samą i na niej nagrywałem bez problemu teraz posiadam już inną gdyż zmieniłem PC. Moim zdaniem to może być program, tak jak powiedzieli koledzy uzywaj IMGburn jak używałem innego programu to też dziwne rzycz mi się pojawiały.
     
Wczytywanie...

Poleć forum