1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Grami :|

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masoxlaso, Marzec 20, 2010.

  1. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WItam
    Mam problem z grami...Mianowicie wrzucam gry do xboxa nie ważne czy wave 3,4 czy tam 2 ... Nie wszystkie ale ich część nie chce dobrze działać :mad:
    Tzn...Gram i wyskakuje wyczyść płytę miękką ściereczką :/
    Nagrywam gry nagrywarką Sony ma pół roku sprawdzałem nero obłsuguje DVD DL :|
    Prędkość nagrywania 2,4 (IMGBURN) płyty verbatim
    Mam xboxa arcade Falcona 2008 z października napęd Liteona co jest :( ???

    POMOCY !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na jakie płyty nagrywasz?

    Moja sąsiadka też tak ma od paru dni. Najprawdopodobniej jest to wina "tanich" płyt
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    moze laser w konsoli pada?
     
  5. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    jest wyraznie napisane ze verbatim.....
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Albo kiepska nagrywarka lub płyta nagrała się z błędami
     
  7. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagyrwam te same gry na płyty VERBATIM Lecz kupione w innych sklepach...
    Nagrywarka sony kosztowała wuchte kasy i ma pół roku ;/ I mam włączoną weryfikacje w IMG burn... A może przeróbka wadliwa ?
     
  8. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jeżeli tak sie dzieje z wszystkimi grami jakie masz, czyli z pozyczonymi lub takimi co kiedyś normalnie działały a teraz wyskakuje ten komunikat to jest to na 100% wina lasera!
     
  9. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie kupuj (jeżeli kupujesz) płyt ze szpuli.
    Wybieraj single :).

    Nieraz mi się zdarzyło ,że nie działały (może na szpuli się poobdzierały...).
     
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    szpula nie szpula nie wydaje mi sie ze by to mialo jakikolwiek wplyw na plyty. mi nie czytalo plyt i chcialem caly naped wymienic - koszt kolo 100,- (mialem wlasny naped tylko za przerobke mi tyle krzykneli) - okazalo sie ze mialem syf na laserze - wyczyscili, ustawili cos tam i wszystkie plyty mi chodza teraz. z tym ze wczesniej mialem problem ktory poleghal na tym, ze nie czytalo mi oryginalnych plyt a piraty hulaly. ale mimo wszystko wiekszosc piratow i tak nie dzialala, mialem bardzo podobny przypadek do opisanego wiec najpierw sproboj przeczyscic laser
     
  11. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W jaki sposób :| ? NIe jestem biegły w x-klockach...
     
  12. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ja zanioslem do serwisu tylko ze ja mialem miec wymieniany calkowicie naped + przerobienie nowego a ze na miejscu zdecydowali ze jednak wyczyszcza stary laser to juz inna sprawa. Musisz otworzyc ixboxa openkitem lub plaskim srubstakiem otworzyc naped i wyczyscic laser, jakimi srodkami i jak dokladniej tego nie wiem ale radzilbym ci oddac to do serwisu, dasz nieiwele a przynajmniej nie spartolisz jesli tego nigdy nie robiles :) pozdrawiam
     
  13. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam podobny błąd, ale tylko na niektorych, na innych nigdy taki błąd mi nie wyskoczył, a na jednych chodź stan ich idealny, potrafi wywalić
     
  14. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Izopropanol wysokiej czystości.Płyn nakładasz sobie na wacik od uszu,tylko uważać trzeba na to żeby na laserze nie zostawić włosków od wacika.Jeśli się boisz możesz też wyczyścić na sucho,jakimś sprężonym powietrzem albo szmateczką z jedwabiu no albo tym wacikiem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum