1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziend0bry, Marzec 21, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    witam. mam pewien problem. gram oczywiscie na piratach :D
    jakies 3 miesiace temu nagrałem sobie ac2 i gta iv na verbatimkach. i dzisiaj wkladam dosyc juz porysowanego ac2 i tak...

    wciskam A
    niby teraz powinno byc logo Ubisoftu ale go nie ma
    dobra,zrozumialem. potem jest informacja o tym,ze tę grę tworzyli coś tam coś tam. a tutaj te same napisy ale po ukrainsku. sobie myślę.. wtf? i te napisy wiszą na ekranie i naped przestal sie ruszac.. potem wszystko dziala...

    i kolejny problem..

    gta iv.. wkladam i sie pojawia logo rockstar games,north i te 5obrazkow.. i przy tym jest ta standardowa muzyczka. u mnie od kilku dni nie ma. ale w czasie gry nagle z nikąd ta muzyka zaczyna lecieć :D

    wtf?

    inne gry dzialaja normalnie :ban
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    stary, plyty z gra na x360 musza byc jak lustro, najdrobniejsza ryska na plycie moze byc przyczyna wywalenia cie z gry informujac przy tym, zebys "przetarl plyte czysta sciereczka bo jest brudna lub uszkodzona" a ty mowisz ze masz niecale 3 miechy plyte i jest juz "dosc porysowana"
    x360 jest wymagajaca dbalosci o nosniki konsola.

    Spruboj nagrac gre na dysk twardy. Nie dziala? Sprawdz plyte w innym napedzie? Tez nie? Nagraj od nowa I DBAJ O PLYTY, NAWET JESLI TO PIRATY!
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    zainwestuj w satynowa-mikrofibre sciereczke ! nie rysuje i czysci :D konkretnie !
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica


    identycznie miałem :D a co do tego,to zaczne dbac, przepraszam :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum