1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiba, Listopad 11, 2010.

  1. kiba

    kiba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z grami, mam kilka nowych gier: WRC, Fifa 11, MoH, CoD:BO, F1 i żadna z tych gier nie chce iść:/
    Konsola przerabiana była dość dawno. Natomiast 3 dni temu została wgrana nowa aktualizacja.
    Może ktoś wie dlaczego te gry nie chcą iść?
    Pozdrawiam i czekam na jakąś informacje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wgrana aktualizacja czego?
    iXtreme czy dashboardu?
    Jaki masz obecnie iXtreme?
     
  4. kiba

    kiba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacje dashboardu..
    a iXtreme jak dobrze pamiętam to 1.6
    inne gry które wcześniej kupiłem normalnie chodzą
     
  5. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    uzyj activate.iso albo spat**** te gry wave patcherem do odpowiedniego wave.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli w Twoim przypadku na wave 3.

    uzyj programu 360waves patcher
     
  7. kiba

    kiba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie pisze jaki jest wave?
    [​IMG][​IMG]http://img510.imageshack.us/f/111cr.jpg/
    [​IMG]


    [​IMG][​IMG]
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdz obraz plyty w abgx.
     
Wczytywanie...

Poleć forum