1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek199118, Styczeń 30, 2011.

  1. marek199118

    marek199118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Otoz mam problem wczesniej wszystkie gry mialem nagrane na Verbatimach i smigaly mi elegancko. Nagralem sobie 5 gier na plytkach TDK poniewaz Verbatimow nie bylo w sklepie. I od tej pory nagrania gier na TDK gry na Verbatimach ok 90% nie dzialalaja a na TDK wszystkie chodza. Gdy wkladam plytke Verbatim to co chwile komunikat "otworz naped" a na TDK odrazu smiga. W czym jest problem??Zaznacze ze plytki Verbatimi nie sa porysowane a jednak nie chodza. PRosze o pomoc!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Moim zdaniem albo laser napędu xbox albo nagrywarka uszkodzona
     
  4. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    strasznie dziwne,jak jedne działają to drugie też powinny. Wg. mnie też coś z napędem. Nagrywarka nie ma tu znaczenia bo TDK by nie chodziły.
     
  5. marek199118

    marek199118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moze byc ze mam laser zakurzony bo ani razu jeszcze nie byl czyszczony i moze dlatego??? Bo z tego co widze to tam jest pelno kurzu.
     
  6. PatrykP1993

    PatrykP1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest to bardzo możliwe . Sam miałem podobną sytuacje i dałem do czyszczenia (laser itd.) .
     
Wczytywanie...

Poleć forum