1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arrow1, Czerwiec 5, 2011.

  1. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Jakis czas temu pytalem sie na tym forum czy mortal kombat pojdzie na mojej wersji dasha 12625 czy trzeba robic aktualzacje, wg tego co sie dowiedzaialem wersje dasha mam odpowiednia ale po wlozeniu plyty do napedu xbox dalej wola o aktualizacjie podobnie jak z crysisem 2, podobno mozna wgrac jakos przez pendrive system update ale nie wiem o co chodzi moglby mnie ktos oswiecic ? dodam ze konsola jest przerobiona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz ściągnąć aktualizacje z neta i...

    Instalacja:
    1.) Wypakuj ściągnięty plik
    2.) Skopiuj $SystemUpdate na pamięć USB albo płytę CD (FAT)
    3.) Podłącz USB lub włóż płytę do napędu i uruchom konsolę.
    4.) Zostaniesz powiadomiony o aktualizacji
     
  4. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale senk w tym ze kazda nowsza aktualizacja usuwo przerobke o ile sie nie myle :D
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Na tym dashu Ci powinien chodzić. Nowsza niż 12625 usunie przeróbke .
    Btw sęk :)
     
  6. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale wlasnie nie chodzi :(
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ale jaki jest objaw że nie chodzi??....masz w napedzie chociaż lt ??
     
  8. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na ********.org jest 2.0.12625 sprawdzona przeze mnie i działa.

    A jeśli nie działa to coś nie ta u cb :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum