1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mentor96, Czerwiec 27, 2011.

  1. Mentor96

    Mentor96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problemy z kopiami gier takich jak:
    -Halo3
    -CoD: mw2 oraz black ops

    Konsole mam przerobiona do 1.61 i jak próbowałem grac Assassin's: BH zrobiło mi aktualizacje. i tam już w tamtych grach nie grałem z dwa miechy. dziś próbowałem je włączyć i po włożeniu gry i włączeniu gry pokazuje ,,nierozpoznawalna płyta" czy jakoś tak. Proszę o szybką pomoc.

    Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:>.


    Ps.
    wszystkie płytki są w idealnym stanie i są wypalone na verbatimkach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wpisz w wyszukiwarke :Gry z AP 2.5
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Aktualizacja z Brotherhooda dodala do tych gier AP 2.5.

    Musisz wgrac LT 1.9
     
  5. Mentor96

    Mentor96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki. a mam jeszcze jedno pytanie czy można ta aktualizacje jakoś podmienić na starsza??
     
  6. Xbox 360 fan

    Xbox 360 fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wielkopolska
    chodzi ci o wgranie starszej aktualizacji? to nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum