1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez vantom, Kwiecień 5, 2009.

  1. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,
    Mam dosc dziwny problem.
    Mianowicie dlaczego kazda gre moge przegrac na dysk bez problemu, ale juz grac z plyty nie we wszystkie moge.
    Pomogla mi troche wymiana napedu z samsunga na liteon, bo wczesniej nawet przegrac nie moglem.
    Moze to byc wina dash'a?
    Dodam tylko ze gra ktora u mnie nie chodzi z plyty na drugim X dziala bez problemu.

    Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Mysle ze juz sam doszle w czym tkwi problem:DD
     
  4. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    No tak, wymiana X, juz o tym myslalem, a moze jakies tansze wyjscie? :)
     
  5. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    czy format dysku by pomogl cokolwiek?
     
  6. stolnik21

    stolnik21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    format dysku?bardzo watpie kiedys mialem ten sam problem ale mozesz sprubowac...
     
  7. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    no i co pomoglo? Juz kombinuje jak moge, moze to przez ostatnia aktualizacje, przerwalem ja w polowie jak sie sciagala, potem wlaczylem jeszcze raz.... nie wiem juz co robic. Poradzcie cos
     
  8. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    moze zle nagrane plyty
     
  9. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    no wlasnie plyty dobrze nagrane, u znajomego dziala bez problemu. Fakt ze plyty to Emtec, ale na jednym dzialaja a na drugim nie....
     
Wczytywanie...

Poleć forum