1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ksyssss, Listopad 16, 2012.

  1. Ksyssss

    Ksyssss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Jestem tutaj nowy więc na wstępie prosiłbym o wyrozumiałość.
    Odkupiłem konsolę od kuzyna, leżała ona u niego dobry rok czasu gdyż była spalona grafika a on kupił sobie slima.
    Xboxa oddałem do naprawy i wszystko mi śmiga na starszych grach typu "Pure" lub też "Call of duty world at war" leczy gdy tylko chce zagrać w coś nowszego typu "Need for speed most wanted PAL + LT" wyskakuje mi komunikat "Płyta nie jest obsługiwana" czytałem różne tematy o aktualizacjach itd. Lecz nic z nich nie rozumiem. Z tego co wiem to mój Interfejs główny posiada numery: 2.0.15574.0
    Prosił bym o konkretną pomoc jak rozwiązać ten problem lub co należy zrobić, różniej prosił bym o konkrety a nie podsyłanie linków do tematów gdyż czytałem już całą mase na temat 360 revolution itd i nie moge sobie z tym dać rady. Wolałbym coś krop po kropku jeżeli chodzi o te programy.

    Dziękuje i pozdrawiam ;)

    Gra którą ściągnąłem to NFS MW PAL XGD3 LT 2.0

    Po ściągnięciu odpaliłem program ImgBurn i nagrałem płytkę zaznaczając opcje "nagraj do końca płyty" plik z końcówką .dvd

    Używaj opcji EDYTUJ zamiast pisać post pod postem
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A jestes pewny ze ta konsola ma lt 2.0? Kiedy byla ostatni raz flashowana. Poszukaj na forum poradnik nagrywania na lt 2.0 jak napewno 2
     
  4. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    A czy czasem do nagrywania XGD3 nie trzeba mieć porządnej nagrywarki oraz płyt* ?

    *Verbatim
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie wymagane tam kilka gier nie chodzi tylko i nirše dobra tylko liteon ihas z lt max. Brak TU albo pod zle lt nagrane
     
  6. Ksyssss

    Ksyssss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma opcji aby sprawdzić jaka jest przeróbka?
    Z tego co kuzyn pamięta to jest LT 2.0
    Co do nagrywarki to jest laptopowa w Toshibie "TSSTcorp CDDVDW TS-L633C ATA DEVICE"

    Teraz nagrałem Fife 13 i niby wszystko śmigało, do momentu aż po 3-4 min wyskoczył problem z odczytaniem płyty lub też problem z autoryzacją jak zainstalowałem gre na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum