1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gramy XGD3 z LT 2.0, cicha akutalizacja.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtano00, Luty 19, 2014.

  1. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    Witam. Mam problem, ponieważ najprawdopodobniej złapałem cicha aktualizację i przestały mi działać nowe gry (FIFA 14, Batman AO, czy nawet NBA 2K14), które wcześniej działały bez problemu (nagrywane z dodatkiem topologii). Starsze gry (Dance Central, Thor i nawet NHL 14;P) działają bez problemu . Próbuje uruchomić, gry, które wypisałem wyżej zgodnie z poradnikiem http://xboxforum.pl/artykuly-31/jak-zrobic-zeby-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/, jednak żadna z nich nie chce ruszyć. Wrzucałem TU przez 360revolution do cache i do folderu TU przez Horizona. Proszę o pomoc, w jaki sposób mogę uruchomić chociażby FIFE 14.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    TU musi mieć takie samo Media ID co gra. Możliwe, że dlatego nie działa.
    Sprawdź Media ID gry - najlepiej odpal sobie obraz .iso w Iso2God i będziesz wszystko wiedział.
     
  4. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    A jakoś na nagranej płycie da się sprawdzić, bo obraz już usunąłem, bo dosyć dawno to nagrywałem?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie da rady raczej.. no chyba, że udało by ci się stworzyć obraz ISO z płyty i wtedy sprawdzić.. albo w abgx albo w Iso2God.
    Opcja "Create image file from disc" w IMGBurn, jeżeli gra nie była nagrana ihasem to raczej tego nie zrobisz.

    @down
    Jeżeli wiesz jak sprawdzić to może napisz jak to zrobić...
     
  6. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik

    Jak najbardziej się da na nagranej płycie,sam wiele razy sprawdzałem.
     
  7. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    A jak to zrobić?
    Przeleciałem wszystkie TU do FIFA 14 i nadal nic, "czysta ściereczka".
     
Wczytywanie...

Poleć forum