1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z graniem online w CoD MW3 popsuta plyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ugi, Kwiecień 13, 2013.

  1. ugi

    ugi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio grałem w CoD coś mnie tknęło i podniosłem console włączoną z gra w środku, przechylenie boxa spowodowało uszkodzenie płyty(dwie spore rysy)(dodam ze wyskoczył komunikat żeby wyłączyć konsole bądź wyjąc i oczyścić płytę z zabrudzen),oczywiście poszła do kosza ale jako ze jestem zapaleńcem MW3 kopiłem nowa gre i tu jest problem polegający na tym ze box odpala grę wszystko spoko, ładuje sie mapa zaczynam grac 30sekund i wyskakuje ten sam komunikat.

    Wtf?? przecież mam nowa płytkę


    Doradzi ktoś coś

    Inne gry dzialaja prawidlowo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    odinstaluj starą wersje i zainstaluj od nowa COD.
     
  4. ugi

    ugi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mozesz i podpowiedziec jak to odinstalowac ??
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    wchodzisz w ustawienia potem pamięć, wybierasz dysk twardy i szukasz swojej gry jak na nią najedziesz to wyświetlą się opcje na dole ekranu albo naciśnij odpowiedni przycisk i daj usuń tylko nie usuwaj save-ów.
     
  6. ugi

    ugi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kur zrobiłem wszystko jak napisałeś i nic to nie dało jestem wkur%$#$$

    ma ktos jeszcze jakies pomysly
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    uszkodziłeś laser
    sprawdź czy z innymi grami jest ten sam problem, prawdopodobnie laser do wymiany.
    btw tamta płyta z tymi dwoma rysami była możliwa do regeneracji - koszt maksymalnie 20,- plus ewentualne koszta przesyłki więc wyszłoby to ok. 40,-
     
  8. ugi

    ugi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zonk laser działa dobrze wszystkie inne gry śmigają aż furczy :)

    płytka leży jeszcze na regale wiec będzie można ja zregenerować a ze mieszkam zagramanica to nie rozglądałem się za takimi cudami tylko poleciałem kupić nowa
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A pamiec podreczna czysciles? Gra sie w 100% instaluje na dysku?Jak tak to skasuj sprobuj gra z plyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum