1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z graniem po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba9779, Kwiecień 14, 2013.

  1. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema,
    Ostatnio po Aktualizacji dasha 16203 mam problem z graniem, pokazuje się komunikat że nie może odczytać płytki oraz ciągle się wiesza.Można jakoś to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A jaki masz FW w napędzie(LT+ 2.0 czy LT+ 3.0?)?
     
  4. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    trick mp3 robiles , nagrywane gry sa zwykla nagrywarka czy ihas?
     
  6. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trick mp3 nie robiłem, zwykłą (zgrałem na niej około 100 gier i nigdy mnie nie zawiodła)
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak nagrywałes zwykłą to trik z mp3 i instalacja na dysk
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a jakie lt?
     
  9. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok idę zobaczyć z tym mp3, LT +3.0
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak byla zwykla to bodajze od dasha 14719 trzeba trick mp3 robić wiec i na tym najnowszym też
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wywala o autoryzacji czy ,ze nie moze odczytac?jak tak to mp3 fix lub skasuj gre z dysku i graj z plyty. Jak problem z odczytem wyczysc pamiec podreczna.
     
  12. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Autoryzacje to miałem kiedyś przy forzie ale po wymianie napędu mi znikła.Teraz jest że nie może odczytać, gram zawsze z płyty. Aby wyczyścić trzeba wejść w ustawienia_pamięć i tam jest wyczyść pamięć podręczną? (a przy czyszczeniu pamięci nie znikną mi save ?)
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tam gdzie masz pamiec. Wymiana napedu na fabryczny? Z save nic sie nie stanie.
     
  14. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z samsunga na samsunga (jeśli o to ci chodzi) oczywiście 2 napędy przerobione miałem. jak wrócę ze szkoły to wyczyszczę.
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To masz tam lt 2.01 taki powino tam byc i nagrywanie pod dowolne lt i najlepiej ihas.
     
  16. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lt 3.0 sorry benq mam (przerabiali mi w szczecinie na pocztowej), a właśnie ihas to musi być zwykła nagrywarka tej firmy czy jakiś dany model ?
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    najlepiej 124 rewizja B
     
  18. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Modele od 124 do 624 rev b. Na lt 3 nie jest wymagany ihas tam kilka gier go wymaga. Gry xgd3 z lt 2 nie zadzialaja na lt 3 . I gry przed nagraniem skanuj abgx 360 z ustawieniem autofix level 3
     
  19. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzięki za pomoc temat zamknięty
     
Wczytywanie...

Poleć forum